LIGE NU: Flere feriepenge på vej til danskerne

02/12/20 11:44

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Nu er der indgået en aftale, som sender flere feriepenge i borgernes retning.

Nu er der rigtig godt nyt til de danskere, der allerede kan mærke, hvor dyr en måned december er. 

Regeringen og folketingets partier er netop kommet frem til en aftale, der sikrer, at de resterende to ugers feriepenge bliver udbetalt. Tidligere på året blev tre af de i alt fem ugers nedfrosne feriepenge udbetalt. De fungerede som en vitaminindsprøjtning, der skulle få mere gang i en række af de brancher og erhverv, der har haft det rigtigt hårdt under coronakrisen. 

Det skulle angiveligt have virket. Nu bekræftes det altså, at danskerne kan se frem til at få endnu flere penge ind på kontoen. 

Penge på vej

Onsdag præsenterer finansminister Nicolai Wammen (S) nemlig en aftale om økonomisk stimuli. Hele formiddagen har rygterne svirret om, at de sidste to ugers feriepenge vil være en del af denne aftale. 

Den oplysning bekræftes nu af forman Søren Pape Poulsen fra Konservative. Det skriver han på Twitter. 

"Så er der breaking news: Vi har landet en aftale, så de sidste to ugers feriepenge bliver udbetalt. Super vigtigt for danskerne og vores fælles økonomi!" 

Hvornår præcis pengene udbetales bliver formentlig først offentliggjort i løbet af onsdagen. I forgangne uge sagde beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, at pengene tidligst kan udbetales omkring 1. april næste år.