LIGE NU: Indkalder til pressemøde i dag

30/10/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Nu indkaldes der nok en gang til corona-pressemøde.

Mest læste i dag

Sidste fredag var der pressemøde med statsministeren, hvor Mette Frederiksen (S) sænkede forsamlingsforbuddet og strammede restriktionerne, så danskerne - siden torsdag i denne uge - har skulle påføre sig et mundbind, når de fx skal ud og handle ind eller opholder sig på en lang række offentligt tilgængelige steder.

Fredag i denne uge er det igen blevet tid til et pressemøde, hvor corona er omdrejningspunktet. Denne gang er det Rigspolitiet, der indkalder til mødet.

Her vil rigspolitichefen såvel som direktøren for Styrelsen for Patientsikkerhed giver status på corona-indsatsen, oplyses det. 

Følg med i dag

I indkaldelsen, som Rigspolitiet har offentliggjort fredag formiddag, står der, at det er rigspolitichef Thorkild Fogde, som vil give en kort status på indsatsen mod corona op mod weekenden, nu hvor forbuddet mod salg af alkohol efter kl 22 og de nye regler vedr brug af mundbind er trådt i kraft.

Direktør Anette Lykke Petri fra Styrelsen for Patientsikkerhed vil også være tilstede stede ved pressemødet. Hun vil give status på arbejdet med smitteopsporing.

Dagens corona-pressemøde finder sted i Jonstrup Have i Ballerup. Det starter klokken 12.10. 

 

Anbefalet til dig