LIGE NU: Indkalder til pressemøde i dag

Nyheder
Foto: Shutterstock
Her til morgen indkaldes der til pressemøde senere i dag.

Mest læste i dag

I dag indkaldes der til pressemøde, det oplyser Finansministeriet.

Det er finansminister Nicolai Wammen (S) der inviterer til pressemøde om den økonomiske situation i lyset af den kommende genåbning af Danmark, samt nyt om de sidste to ugers indefrosne feriepenge.

Pressemødet finder sted klokken 12.30 i Rentekammersalen i Finansministeriet. 

Også skatteminister Morten Bødskov (S) og erhvervsminister Simon Kollerup (S) og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) vil være til stede ved pressemødet.

Datoer for feriepenge

 I en bekendtgørelsen fra Beskæftigelsesministeriet fremgår det, at der senest vil blive åbnet for ansøgninger til de indefrosne feriepenge den 29. marts.

“Fonden (Lønmodtagernes Fond for Tilgodehavende Feriemidler) afgør, hvornår der åbnes for ansøgning efter § 2, dog senest 29. marts 2021,” lyder det i bekendtgørelsen fra beskæftigelsesministeriet.

Du behøver dog ikke hæve pengene den 29. marts eller de kommende dage efter, hvis du gerne vil have dem. Du har nemlig lidt mere end to måneder til at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, før der bliver lukket ned igen.

 

I bekendtgørelsen lyder det nemlig, at der bliver lukket ned for ansøgninger senest den 31. maj 2021. Så har du ikke bestilt dine feriepenge inden da, så er det bare ærgerligt.

“Fonden skal modtage lønmodtagers ansøgning senest 31. maj 2021,” lyder beskeden fra beskæftigelsesministeriet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig