LIGE NU: Løve på fri fod

Af: Ida Hansson

|

20/07/2023

Nyheder
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Myndighederne opfordrer til, at man holder sig inden døre.

Lige nu læser andre også

Der er ikke noget at sige til, hvis borgerne i Berlin går rundt og er en smule bekymrede i dette øjeblik. En fuldvoksen løve er blevet set gå frit rundt i byens gader.

Trods en intensiv eftersøgning med bevæbnede betjente og helikoptere, er det endnu ikke lykkedes at finde det undslupne rovdyr.

Løve-sigtelsen blev rapporteret omkring midnat, hvorefter byen har været i konstant uro. Et vidne så rovdyret dræbe et vildsvin, en hændelse der blev fanget på video og efterfølgende bekræftet af politiet.

"Vi er ikke i tvivl om, at der er tale om en løve," udtaler talsmand for politiet Daniel Kneip til tyske Bild.

Politiet har udsendt en advarsel til byens borgere og turister:

"Fare! Bliv indenfor, et vildt dyr er undsluppet i området omkring Bereich Kleinmachnow, Teltow og Stahnsdorf. Hold også jeres kæledyr indenfor. Vi er på stedet," skriver politiet på Twitter.

Det er endnu uvist, hvor løven er undsluppet fra. Politiet mener dog, at det mest sandsynlige er, at den stammer fra et cirkus.

Alle byens cirkusser, dyreparker, zoologiske haver og dyrehospitaler bliver i øjeblikket kontrolleret for at finde svar på, hvem der mangler et dyr.

Denne usædvanlige situation understreger vigtigheden af sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med håndtering af vilde dyr. Mens eftersøgningen fortsætter, er Berlins borgere og besøgende opfordret til at udvise forsigtighed og følge politiets anvisninger.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig