LIGE NU: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde

26/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Fredag morgen har statsministeren indkaldt til pressemøde.

Mest læste i dag

Det er blot to dage siden, at Mette Frederiksen indkaldte til pressemøde ovenpå et andet pressemøde fra regeringen, hvor de fortalte, hvad der ville komme til at genåbne i Danmark.

I dag fredag den 26. februar indkalder Mette Frederiksen så til atter et pressemøde, og det finder allerede sted om 40 minutter.

Det er B.T, der beretter om pressemødet, der finder sted klokken 8.30 i Øksehallen i København.

Pressemødet vil finde sted umiddelbart efter, at statsministeren og regionsrådsformand, Sophie Hæstorp Andersen har besøgt vaccinationscenteret i Øksnehallen i København.

I dag tages der nemlig hul på generalprøven for det store testforsøg i Danmark, hvor der bliver vaccineret intet mindre end 5.000 personer i Øksnehallen.

Efter statsministeren har besøgt vaccinationscenteret, vil hun afholde et pressemøde.

Genåbner detailhandlen

På det seneste pressemøde der blev afholdt onsdag den 24. februar, blev det meldt ud, at der ville blive genåbnet for det meste af detailhandlen.

Dermed er de liberale erhverv fortsat lukket ned, og danskerne må væbne sig med tålmodighed, hvis de ønsker at få klippet deres hår eller få en omgang massage.

Til gengæld åbner idrætslivet udenfor, hvor der må samles op til 25 personer, mens udendørs kulturinstitutioner også åbner op.