LIGE NU: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Foto: Shutterstock

Statsministeren deltager ved dagens andet pressemøde.

Onsdag afholdte flere ministerier sidst på formiddagen et doorstep pressemøde om genåbningen af Danmark. 

Det bliver dog ikke dagens sidste pressemøde, viser det sig nu. 

Kort efter pressemødet foran Landstingssalen var afsluttet, sendte Statsministeriet en pressemeddelelse ud. Heri indkalder statsminister Mette Frederiksen (S) til et pressemøde sidst på eftermiddagen. 

Kun en ting er sikkert og det er, at pressemødet vil handle om COVID-19 i Danmark. Det forklares i indkaldelsen. 

Læs også

Slår alarm: Bliver ulovligt i næste måned

Finder sted torsdag

Tidligere på dagen blev det bekræftet, at regeringen var nået til enighed med SF, Radikale Venstre og Enhedslisten om det første skridt i en genåbning af landet. 

Det fortalte justitsminister Nick Hækkerup (S), sundhedsminister Magnus Heunicke (S) og børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) på et kort pressemøde, hvor de redegjorde for planerne for den forestående genåbning. 

"Vi har en forståelse med et flertal i Folketinget om en genåbning, som stiller sig meget tæt op ad det fundament, som eksperterne har givet," fortæller justitsminster Nicke Hækkerup (S) på pressemødet, inden han tilføjer: 

Hvad præcis pressemødet med statsministeren vil tilføje vides ikke. I indkaldelsen står der blot, at pressemødet vil dreje sig om COVID-19. Pressemødet starter klokken 17.30 torsdag. 

Læs også

Grevinde Alexandra tager stor beslutning

 

 

 

Læs også