LIGE NU: Mette Frederiksen reagerer på trist nyhed

Foto: Shutterstock
Statsministeren har netop udtalt sig.

Mest læste i dag

Nu reagerer statsminister Mette Frederiksen (S) på gårdsdagens terror-angreb i Østrigs hovedstad Wien.

Angrebet fandt sted mindre end en uge efter, at flere franske byer også blev ramt af angreb. Mandag blev Østrig så ramt. Det menes, at seks gerningsmænd gik til angreb forskellige steder i byen. Der er muligvis stadigvæk en gerningsmand på fri fod. 

De tragiske hændelser har nu fået Danmarks statsminister til tasterne. I et opslag på Facebook reagerer Mette Frederiksen på, at terroren nok en gang rammer Europa.  Det fortæller blandt andet Senest.dk.

Et fejt angreb

Statsministeren kalder det seneste døgns begivenheder i Østrig for tragiske. 

"Den islamiske terror har igen ramt os europæere. Flere er dræbt og mange er sårede i Østrigs hovedstad, Wien. Det er dybt tragisk," skriver Mette Frederiksen. 

"Mine tanker går til ofrene og deres pårørende. Til hele det østrigske folk og til Østrigs kansler Sebastian Kurz, som er en god ven."

Afslutningsvis slår statsministeren fast, at terroren er drevet frem af mørke kræfter. 

"Et fejt angreb på mennesker, der lever deres frie liv, er et angreb på alle os, der tror på demokrati og frihed. Men de mørke kræfter skal ikke vinde."

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig