LIGE NU: Mette Frederiksen udtaler sig om ny minister

19/11/20 11:45

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Et nyt navn træder nu ind i regeringen, fortæller statsminister Mette Frederiksen (S).
Statsministren bekræfter nu, at hun har fået svar på den coronatest, som hun tidligere på dagen fik foretaget på Rigshospitalet. Årsagen til testen var, at et medlem af statsminister Mette Frederiksens (S) familie er testet positiv for coronavirus. 

I sammen ombæring fortæller statsministeren, at hun senere vil byde velkommen til et nyt navn på ministerholdet. Det vender vi tilbage til.    "Dagen startede noget overraskende. Et familiemedlem er blevet testet positiv for corona. Måtte derfor udsætte besøget på Amalienborg. Har nu selv modtaget et negativt testsvar fra Rigshospitalet og kan fortsætte arbejdet," skriver Mette Frederiksen i et opslag på Facebook.  

Nyt navn i regeringen

Tidligere torsdag blev det offetnliggjort, at en del af de restriktioner, som nordjyderne har været underlagt, nu lempes. I den forbindelse takker statsministeren indbyggerne i landsdelen for deres indsats.    "Tak til nordjyderne for jeres tålmodighed og indsats."   Mette Frederiksen fortæller samtidig, at der ikke kun vil blive præsenteret en ny minister senere torsdag, men at regeringen ligeledes skal sige velkommen til et nyt navn.    "Senere i eftermiddag glæder jeg mig til at præsentere den nye minister for fødevarer, landbrug og fiskeri. Og et nyt navn på regeringsholdet. Jeg kommer dog ikke til – ud fra et ekstra forsigtighedshensyn – selv at møde Hendes Majestæt Dronningen i dag."
Afslutningsvis takker statsministeren de af hendes følgere, der har ønsket hende tillykke med fødselsdagen.