Lige nu: Nyt i Emilie Meng-sagen

16/05/2023

Ida Hansson

Foto: Privat
Nu er den sigtedes bil, en Hyundai i30, kommet til Danmark.

Mest læste i dag

Den sidste måneds tid har ord som 'den 32-årige', 'Emilie Meng' og 'Filippa-dagen' har fyldt meget i medierne- og med al ret.

De sidstnævnte er sager er nemlig noget, der har rystet hele Danmark, og skabt overskrifter ud over Danmarks grænser.

Ved politiets pressemøde onsdag d.26 april kom det frem, at den 32-årige mand også var sigtet for drabet på Emilie Meng, der forsvandt tilbage i 2016.

Politiet havde ydermere fundet den bil, som den 32-årige havde på det tidspunkt for Emilie Mengs forsvinden. En Hyundai i30 var nemlig blevet fanget på overvågningskamera ved Korsør Station 10. juli 2016.

Bilen befandt sig dog ikke i Danmark, men nærmere bestemt hos en familie i Slovakiet, der bor 300 kilometer fra hovedstaden Bratislava.

Nu oplyser B.T., at den 32-åriges bil, er kommet tilbage til Danmark.

Mediet har været i kontakt med slovakisk politi, og blev informeret om, at bilen kom til Danmark d. 10 maj. Bilen er dog endnu ikke er blevet undersøgt.

Ifølge SE & Hørs krimiekspert Peer Kaae er det muligt at finde spor fra et offer, selv om der er gået syv år fra det at personen opholdt sig i bilen.

"Det kan man sagtens. Især hvis der har været blodspor efter Emilie Meng. Blod er næsten umuligt at vaske væk," fortalte han.

Anbefalet til dig