Lige nu: Pjerrot er død

Foto: Shutterstock

Hele Danmarks Pjerrot er nu gået bort, det bekræfter familien nu.

Ib Groth Rasmussen, der er kendt som Pjerrot er gået bort, 77 år gammel. Det oplyser familien på Facebook.

"Kære venner. Vores Oldefar, Morfar, Farfar, og far er stille sovet ind her på månedagen."

Sådan skriver familien på Ib Groth Rasmussens Facebook-side, der af de fleste er kendt som Pjerrot.

Læs også

Mette Frederiksen: "Det er et lille offer"

"Man kunne sætte mange titler på vores far. Han startede som Illusionisten Ricco, blev dekoratør, reklamemand, gøgler, tryllekunstner, julemand, Unicef-ambassadør, Cirkus Arenas og Bakkens - ja, hele Danmarks Pjerrot. Håber I vil mindes ham et øjeblik og tænke på hvor I mødte ham på jeres vej," står der i opslaget, som er blevet offentliggjort på Facebook i dag.

Havde spredt sig

Til Ekstra Bladet fortæller Ib Groth Rasmussens søn, Bo Groth Rasmussen, at hans far gik bort i natten til mandag efter et forløb med prostatakræft, der havde spredt sig. 

"Han var min far, men han var hele Danmarks Pjerrot. Han elskede den hvide uniform. Jeg havde en far, der gik rundt med læbestift hele tiden, og som var børnenes ven. Han elskede den rolle 100 procent," fortæller han og oplyser, at faren tilbragte sin sidste tid på et hospice. 

Læs også

Annette Heick tvang sig selv i 20 år: Nu er det slut

Fra 1984 og frem til 1998 var Ib Groth Rasmussen Pjerrot på Bakken, og uden for sæsonen turnerede han med Cirkus Arena i Grønland. I 1997 blev han fast knyttet til Cirkus Arena, hvor han optrådte som Pjerrot. I 2018 gik han på pension. 

I opslaget på Facebook oplyses det, at Ib Groth Rasmussen vil blive bisat i Helsingør med den nærmeste familie til stede.

 

 

 

 

Læs også