LIGE NU: Regeringen indkalder til pressemøde i dag

09/02/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Senere i dag er der igen corona-pressemøde.

Mest læste i dag

I går var en lille mærkedag. Her vendte de mindste elever tilbage til skolen efter at have været hjemsendt i godt og vel halvanden måned. Størstedelen af Danmark er dog fortsat lukket ned, mens myndighederne holder øje med, hvordan de nye varianter af coronavirus opfører sig. 

Det har ramt dele af erhvervslivet hårdt.

Mens salget på netbutikkerne hamrer derud af, så er en stor del af detailhandlen samt de liberale erhverv - som frisører, negleteknikere og lignende - lukket ned. 

I den senere tid har nedlukningen været meget debatteret. Mandag afviste Mette Frederiksen (S) at de ældre skoleelever kan vende tilbage til skolegården lige foreløbigt. Foreløbigt løber nedlukningen indtil 27. februar. 

Vil fortælle om ny corona-aftale

Tirsdag har Erhvervsministeriet indkaldt til pressemøde, der netop vil dreje sig om vilkårene for de lukkede virksomheder. Her vil erhvervsministeren nemlig fortælle mere om de hjælpepakker, som regeringen har indført.

Det skriver Erhvervsministeriet i en indkaldelse til pressemøde. 

På pressemødet vil erhvervsminister Simon Kollerup (S) - ifølge ministeriet -  præsentere "en ny aftale om yderligere forbedringer af hjælpepakker ikke mindst for de mindre erhvervsdrivende."

Pressemødet finder sted klokken 11.00 i Erhvervsministeriets gård.