Lille butik fik uventet skat mellem hænderne: Nu er samlerobjektet solgt videre for 50.000 kr.

Af: Mie M.B

|

13/02/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var en amerikansk samler, der endte med at købe

Lige nu læser andre også

I Borggade i Aarhus kan man finde den lille butik PopCultGang, et sted dedikeret til nostalgi og samlerobjekter, der netop har realiseret et salg, der har sat ny rekord for forretningen. En amerikansk samler har erhvervet et signeret eksemplar af spillet “Super Mario Advance” for det imponerende beløb af 50.000 kr. Spillet prydes af signaturen tilhørende den legendariske spildesigner Shigeru Miyamoto, kendt for at være hjernen bag ikoniske spilserier som Super Mario, Zelda og Donkey Kong. Det skriver migogaarhus.

Signaturen fra Miyamoto, der ofte sammenlignes med Walt Disneys status i animationsverdenen, er en sjældenhed og anses for at være en af de mest eftertragtede inden for samlerkredse. Dette eksemplar af “Super Mario Advance” har en særlig historie, idet det oprindeligt var en hovedpræmie fra en konkurrence afholdt af “Official Nintendo Magazine” i 2002, og blev vundet af en nordmand, hvorfra PopCultGang senere købte spillet.

Dette salg markerer det højeste beløb, der nogensinde er betalt for dette specifikke spil, og skaber en betydelig milepæl for PopCultGang.

I anledning af Valentinsdag tilbyder PopCultGang nu en særlig rabat på 14% på alle vintage varer i butikken den 14. februar. Denne rabat kan vise sig at være en guldgrube for dem, der overvejer at investere i højtprissatte samlerobjekter. Derudover inviterer butikken til en skattejagt for kunderne med chance for at vinde en unik vintage-præmie.

Som en ekstra gestus kan kunderne også benytte sig af butikkens tilbud om at skrive kærestebreve på særligt papir med designs fra 80'erne – helt gratis.

Anbefalet til dig