Lille dreng endte på operationsbordet efter at have spist populær snack: Nu advarer forældrene

24/2/23 07:27

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Der var dømt hygge i sofaen med lækkerier, men to dage senere tog det hele en uventet drejning.

Nu advarer forældrene mod den helt almindelige snack.

En helt almindelig lørdag aften satte Nicole og Jake Goddard sig til rette i sofaen for at hygge med parrets tre børn ved at se "Mrs. Doubtfire". For at gøre det ekstra hyggeligt havde familien lavet popcorn, som alle spiste af.

Men pludselig begyndte parrets yngste søn, Nash, at give mærkelige lyde fra sig. Det gik hurtigt op for forældrene, at han var ved at blive kvalt.

Parret var lettede, da drengen kunne trække vejret normalt igen. De tænkte, at han sandsynligvis havde fået popcorn galt i halsen, og at der nu var styr på situationen. Men de tog fejl.

Nash begyndte at få feber mandag aften, men Nicole gav sønnen noget smertestillende og puttede ham i seng. Men Nicole synes der var noget ved Nash vejrtrækning som ikke lød rigtigt.

Så Nicole besluttede sig for at ringe til sin læge, som sagde han skulle på sygehuset med det samme.

“Klokken 18:00 blev Nash bedøvet og han gennemgik undersøgelsen. Jeg vandrede frem og tilbage og græd hele tiden, da min lille dreng skulle opereres. Jake ankom til sygehuset lige i tide til at møde Nash til opvågningen. 

“Nash havde fået popcorn i den ene lunge, da han var tæt på at blive kvalt. Hans krop havde opdaget fremmedlegemet og var begyndt at danne sekret rundt om det." Skriver mor Nicole i et opslag på Facebook.

"Inflammationen havde gjort, at han havde fået lungeinflammation i sin ventre lunge. Under operationen fjernet seks popcornkerner. Det var så betændt, at lægen ikke var sikker på, at han havde fået alle ud, så Nash blev booket til et nyt indgreb to dage senere. Det var virkelig en tur op og ned ad bakkerne, men vi fik fantastisk pleje”.

Moren skrev opslaget, fordi parret gerne vil advare andre forældre om, hvor galt det kan gå, hvis små børn spiser popcorn.