Lille Toby gik 20 kilometer for at komme tilbage til sine ejere: Så gjorde de det utænkelige

Af: Ida Hansson

|

18/08/2023

Nyheder
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Katten Toby var fast besluttet på at blive genforenet med den familie, han elskede.

Mest læste i dag

Da katten Toby blev taget væk fra sit hjem, savnede han sin familie utrolig meget. Han savnede dem så meget, at han faktisk forlod sit nye hjem og gik næsten 20 kilometer for at prøve at hjem igen.

Men da han endelig ankom, var hans familie langt fra lige så glade for at se ham. De havde givet ham væk, fordi de ikke længere ville have ham, så de kunne ikke tro sine egne øjne, da han dukkede op på familiens dørtrin.

Desværre kunne Tobys hjemkomst ikke få familien til at ændre mening, og familien tog derfor en drastisk beslutning. Det skriver Mirror.

Familien tog Toby til shelter, hvor de bad personalet om at aflive ham.

Heldigvis havde internatet noget andet at sige som den sag. SPCA-dyreinternat i North Carolina indvilligede i at tage ham ind og delte Tobys historie på sociale medier.

"Da Tobys familie ikke længere ville have ham, gav de ham til en anden familie. Men Toby savnede dem og gik næsten 20 kilometer tilbage til sit hjem. Da han ankom, blev han ikke taget imod med åbne arme. Familien, som han troede havde elsket ham, kørte ham til et krisecenter og bad personalet om at aflive ham. Krisecentret ringede til os på SPCA for at spørge, om vi kunne tage ham ind og hjælpe ham med at finde en ny familie. Selvfølgelig sagde vi JA!" skrev internatet.

Tobys historie blev delt tusindvis af gange af mennesker over hele verden. Og al omtalen gav et fantastisk resultat, da han har fået et nyt hjem.

Han blev adopteret af Michele, der bor i New Hampshire. Han er ved at finde sig til rette i sit nye hjem, som han nu deler med sine to nye kattebrødre.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig