Lillebrors dom: Sådan er Theis og Emil som fædre

23/08/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Pressefoto
Nu fortæller Alfred Midé Erichsen, hvordan han synes, at hans to storebrødre er som fædre.

Mest læste i dag

De blev kendt af hele Danmark, da de inviterede danskerne med ombord på jordomsejlingen på Havana. 

Her sejlede Theis og Emil afsted - men i programmerne var også Mikkel Beha Erichsen, Marian og Alfred hyppige besætningsmedlemmer ombord.

Det er efterhånden en del år siden, og siden er der kommet mange flere programmer med familien på nye eventyr - og ikke mindst også nye familiemedlemmer.

Emil og kæresten Louise har udvidet familien med to sønner, Hugo på tre år og en netop nyfødt lillebror. Theis og kæresten Ida har også fået en søn, Nis på halvandet år.

Og hos Alfred er kæresten Madeleine kommet til. 

Det er også lillebror Alfred, der nu fortæller, hvordan Theis og Emil er som fædre. Han ser nemlig sine storebrødre og nevøer meget - så han følger med på tæt hold.

"Det er hyggeligt at se Emil og Theis som fædre, og de er heldigvis faldet godt til ro i rollen og har ikke travlt med at skulle en masse andet. De kommer ofte forbi hos Madeleine og mig, og vi ser dem meget," fortæller Alfred til BILLED-BLADET.

I år var Madeleine med ombord, da familien satte kursen mod danske kyster. Foto: Bermuda / TV 2

Særlig gave

Også farfar, Mikkel Beha Erichsen, har stor glæde af børnebørnene - de er nemlig ind imellem med på værkstedet.

På værkstedet kan man nemlig nu finde et lille arbejdsbord med to små skamler. På den ene skammet står der “Nis” og på den anden står der “Hugo”. Hver lille dreng har fået sin helt egen skammel, til når de er med farfar i værkstedet.

“Så har de hver deres lille skruemaskine og andet værktøj. Hugo og jeg leger også, at vi dykker, hvor han har dykkerbriller, svømmefødder og snorkel, som han næsten ikke kan have i munden, og så laver vi ekspeditioner under spisebordet, hvor vi oplever drager og moræner – han har virkelig fået fantasi,” fortæller han.

 

 

Anbefalet til dig