Lina Rafn om åbent ægteskab: Jeg er ikke jaloux

06/10/2021

Mathias Busekist

Foto: NENT Group/ TV3
"Infernal"-sangerinden Line Rafn har knyttet nogle ord til forholdet mellem hende og Kasper Pertho, der er noget så åbent.

Mest læste i dag

Lina Rafn, der er bedst kendt som "Infernal"-sangerinden, der optræder sammen med Kasper Pertho, har ikke kun en musikalsk relation til Kasper, fordi de såmænd har været kærester i 23 år. 

Men her er der dog ikke tale om et forhold, hvor man længtes efter sin bedre halvdels kærlighed og omfavnelse. 

Podcasten "112 for knuste hjerter" snakkede for nylig med Lina Rafn, som blandt andet kunne løfte sløret for, hvordan de formår at have en datter sammen, men samtidig leve i et åbent forhold, hvor man ikke slår hårdt ned på utroskab. 

"Jeg er ikke jaloux i forhold til utroskab. Når der er har været et eller andet flirteri, eller kissemisse i hjørnet af en klub, har jeg ikke taget det så tungt, fordi jeg kan mærke, at hans hjerte er hos mig, og så er den slags lige meget."

Hun erkender at have haft et godt øje til andre i løbet af deres 23 år lange forhold, hvilket hun forklarer med, at hun sommetider savner gnisten i forholdet, hvilket medfører, at hun har haft nogle "crushes". 

"Der er perioder, hvor jeg virkelig elsker Kasper rigtig højt, men der er også perioder, hvor man så virkelig mister gnisten og gejsten, og der kan jeg godt have haft sådan nogle crushes, der gav et mini knust hjerte," fortæller hun.

GIVER ALDRIG OP

Hun understreger efterfølgende, at de små "crushes", som hun af og til får, ikke kommer til at sætte hendes kærlighed til Kasper over styr.

Kasper og Lina kender dog hinanden så godt, at førstenævnte kan mærke, hvis Lina holder ekstra godt øje med en anden mand. 

"Men det er jo også derfor, det hedder 23 år, ellers var vi gået fra hinanden for længe siden."

Parret mener, at det har hjulpet dem uhyre meget, at de er åbne om deres følelser, hvor man ikke lægger skjul på noget, hvilket har medført, at bølgerne ikke kommer til at nå samme højde, som de ellers kunne have gjort. 

"Man skal virkelig tage sig i agt for jalousi. Og der mener jeg ens egen. Det må ikke fylde, for du kan aldrig begrænse et andet menneske. Aldrig, aldrig tro, at du kan stille krav til andre i nogen som helst grad," fortæller hun og fortsætter:

"Den anden er, hvem den anden er, og den anden gør, hvad den anden gør, hvis du siger, det må du ikke, og d kan mærke det er noget, den anden gerne vi, så vil de også gøre det i større eller mindre grad, og så har du allerede lagt det største brænde på bålet."

Anbefalet til dig