Line Baun Danielsen afslører: Det kan være svært

Foto: Guco Booking & Management

Nu indrømmer hun at det kan være svært.

Der er ingen tvivl om, at tidligere tv-vært Line Baun Danielsen er en kvinde, der går op i motion og træning. Både på Instagram og Youtube deler hun træningsvideoer, hvor der er rig mulighed for at få sved på panden, hvis man forsøger at følge med den 59-årige kommunikationsrådgiver og foredragsholder.

I dagens udgave af Morgentræning på DR gæster Line Baun Danielsen programmet. Her står hun overfor værten Rikke Hørlykke, der er imponeret over Line Bauns fysiske fremtoning.

“Du ser bragende godt ud,” lyder det fra den tidligere håndboldspiller, der i dag blandt andet arbejder som personlig træner.

Rikke og Line i studiet til morgentræning i DR-programmet af samme navn. Foto: Morten Darving Schlüter / DR.

Line Baun Danielsen forklarer, at hun træner 3-4 gange om ugen. Antallet af træninger er steget, siden corona-virussen gjorde sit indtog. Hun erkender, at det kan være svært at få det gjort, når fitnesscentrene er lukket.

“Det kan være svært at finde motivationen til at træne. Det er stadigvæk lidt noget, der skal gøres. Men når jeg er i det, er det jo fantastisk.” 

Da coronaen lukkede centrene, valgte Line Baun at livesende sine træninger på Instagram, hvor flere hundrede følger med hver gang. Det er netop derfor, at hun ikke kan lade være.

“Så er jeg committet. De venter på, at jeg træner,” lyder det fra Line Baun Danielsen.

Nemt og sjovt

På sin egen blog deler Line Baun ud af sine træningstricks. Kroppen skal holde hele vejen til kisten, lyder budskabet, og for Line Baun Danielsen er det vigtigt, at træningen både skal være nem og sjov.

“Jeg kom i gang med at træne hjemme i min egen stue under corona, og det har faktisk været en fed oplevelse. Ikke mindst fordi Instagram har gjort det muligt, at jeg kan træne sammen med andre hver for sig. Og det har vist sig, at man kan lave et hav af øvelser uden det store udstyr. En yogamåtte, et par håndvægte, en kettlebell, sjippetov eller elastik er noget, de fleste har eller kan købe billigt,” skriver hun.

Har du fået mod på motion med Line Baun, så kan du følge med på hendes Instagram-profil, hvor hun fortæller, når der er nye fællestræninger.

 

 

Læs også