Line Baun Danielsen dybt rystet: “Buk aldrig hovedet”

06/1/21 08:17

Sarah Steenfeldt

Foto: Guco Booking & Management
Line Baun Danielsen er i chok.

Tirsdag aften blev det meddelt at Jes Dorph-Petersen efter en advokatundersøgelse på TV 2, er blevet fyret. Undersøgelsen har TV 2 lavet for at udrydde sexisme på arbejdspladsen - og det er altså i den forbindelse, at den populære TV 2-vært er blevet fyret.

Efter 27 år som ansat hos TV 2 er det nu slut. På sin Facebook-profil delte Jes Dorph-Petersen tirsdag aften et opslag, hvor han uddyber hvorfor han er blevet fyret - og at han er vred og skuffet over den behandling han har fået fra TV 2.

Du kan se hele Jes Dorph-Petersens opslag her:

Sagen der har kostet ham jobbet, omhandler to kvinder der nu er stået frem og har fortalt, at de for henholdsvis 18 og 20 år siden, er blevet krænket af ham. Den ene kvinde har i advokatundersøgelsen blandt andet fortalt, at tv-værten skulle have tiltvunget sig sex med hende og desuden givet hende en lussing. Det skriver B.T. 

Opbakning vælter ind

Jes Dorph-Petersen kan ikke genkende denne udlægning af disse hændelser - og nu strømmer støtten ind.

Line Baun Danielsen skriver til ham:

“Kæreste Jes. Gode kammerat, bedste og sjoveste kollega. Vi har kendt hinanden i en menneskealder, og jeg er rystet. Du har min fulde opbakning. Buk aldrig hovedet.”

Også Mikael Kamper, som også er kendt fra TV 2, støtter fuldt op om sin nu tidligere kollega. 

“Kære Jes. Jeg er rystet! Og ked af, at en så fin kollega, der har betydet så meget for TV 2 og har været et fagligt forbillede for mig og mange andre, skal ud af døren på denne uværdige måde. Tak fordi du lægger din version af forløbet så åbent frem! Der er meget, der råber på at komme frem og blive belyst ordentligt. Mange tanker,” lyder ordene i en kommentar fra ham til Jes Dorph-Petersens opslag.

 

Det er ikke kun kendte ansigter der støtter op om den nu tidligere TV 2-vært - støtten vælter også ind, fra trofaste seere.