Line Baun Danielsen slår fast: "Jeg er SÅ stolt"

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

I disse dage er Line Baun Danielsen særdeles stolt - og det er der en helt særlig grund til.

De fleste forældre kan sikkert skrive under på, at hvis der er noget man kan blive rigtig stolt af - så er det blandt andet ens børn.

Det gælder også Line Baun Danielsen der er yderst stolt af sin søns seneste præstation i sit arbejde som stylist.

Han har nemlig arbejdet på et særligt projekt, som de færreste er en del af. Han har nemlig været stylist på verdensstjernen Kanye Wests nye musikvideo. 

"Min seje og vildt kreative søn @rasbartram er stylist på @kanyewest nye video Heaven and Hell, som kom ud i nat. Jeg er SÅ stolt!," lyder det fra Line Baun Danielsen i et opslag på Instagram, hvor hun deler et par billeder fra videoen. 

"Tillykke min dejlige skat verden venter," lyder det fra den stolte mor. 

Foto: Instagram/ Line Baun Danielsen 

Du kan se hele opslaget på Instagram her

Vil gerne opfylde stor drøm

I december kunne Line Baun Danielsen fejre sin 60 års fødselsdag. 

I den forbindelse fortalte hun i et interview med B.T. hvad hendes ønsker og drømme for fremtiden er.

Selvom der endnu er et stykke tid til, at det bliver tid til at gå på pension. Så har Line Baun Danielsen en særlig drøm for den tid, når den kommer. 

"Lige nu pønser jeg på at opfylde en gammel drøm at købe en lille lejlighed i Frankrig. Det er noget af det, der står øverst på min dagsorden," lød det i den forbindelse fra Line Baun Danielsen. 

Hun fortalte også, at hun faktisk ser frem til at gå på pension - faktisk hører hun til de få, der helst ville være gået på pension for to minutter siden, fortæller hun.