Line Hoffmeyer har fået ubehagelig besked

11/10/2022

Thea Andersen

Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Det var desværre ikke nogen opløftende besked, som Line Hoffmeyer fik, da hun skulle til to-års-tjek med sit hjerte på hospitalet.

Mest læste i dag

Det var en ganske glad Line Hoffmeyer der i går delte til alle sine følgere, at hun skulle på hospitalet for at have lavet et sædvanlige to-års-tjek for sit hjerte.

Det skyldes, at influenceren i 2012 fik en hjertetransplantation, skriver Dagens.dk.

Senere på dagen var det til gengæld en knap så glad Line Hoffmeyer, der kom med en opdatering, som hun følte sig nødsaget til, nu hvor hun hele dagen havde fortalt og sendt billeder fra sin tur til hospitalet.

Hun indleder sit opslag med at fortælle, at hun er træt af sig selv lige nu, fordi hun har sat sig i en situation, hvor hun føler sig nødsaget til at komme med en opdatering, især nu hvor beskeden fra hospitalet ikke var god.

"Jeg havde slet ikke tænkt over, at der var en risiko for, at de ikke bare ville sige “alt er perfekt, vi ses om to år” som de altid gør. Men det gjorde de altså ikke i dag, for resultaterne var ikke videre opløftende," fortæller Line Hoffmeyer på Instagram og fortsætter:

"Der er ikke nogen akut fare på færde, men jeg skal komme tilbage og have lavet samme og yderligere undersøgelse indenfor de næste uger. Det er en forskrækkelse og en ubehagelig besked, når man er vant til det diametralt modsatte," fortæller hun.

Hun fortæller dog også, hvor glad hun er for, at hun havde sin rigtig gode veninde med ved sin side, og at hun ville trøstes med en tur på McDonalds og dårligt tv hjemme hos veninden.

Anbefalet til dig