Line Hoffmeyer med trist nyt: Lægerne er ikke optimistiske

Nyheder
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Der er ikke optimisme at spore hos lægerne.

Lige nu læser andre også

30-årige Line Hoffmeyer er atter indlagt på hospitalet på Skejby Sygehus, fordi hendes donorhjerte, som hun fik for 10 år siden, er været at blive afstødt af hendes krop.

Instagram har hun delt et hudløst ærligt billede og tilhørende tekst, hvori hun afslører, at lægerne ikke er optimistiske i forhold til hendes fremtidige behandling.

Hun skriver også, at hun skal have sin sidste plasmaferese på mandag, hvilket hun ser frem til. Det er nemlig et kapitel, hun meget gerne vil have overstået.

"På mandag skal jeg ha’ sidste plasmaferese, og jeg jeg glæder mig ærligt talt til at det kapitel bliver lukket, for mine arme ligner efterhånden et sæt overmodne bananer," skriver hun på Instagram.

Ifølge Line Hoffmeyer vil hun efter behandlingen på mandag have fået renset alle antistoffer ud, som hendes krop det seneste halve år har dannet mod hendes donorhjerte.

"Når den er slut, har de renset alle de antistoffer ud, som min krop det sidste halve år pludseligt har dannet mod mit hjerte. Det er bare ikke ensbetydende med, at min krop stopper med at danne dem. Derfor skal jeg efter plasmaferese have hvad min sygeplejerske kaldte 'kemolignende medicin' - altså noget cellegift der meget gerne må slå de celler ihjel, der danner de her antistoffer," skriver hun.

Ikke optimistiske

I opslaget afslører hun også, at lægerne - desværre - ikke er optimistiske omkring virkningen af det 'kemolignende medicin', hun skal have.

"Mine læger er mildest talt ikke optimistiske. De siger at der selvfølgelig er en chance for at det virker, men at min krop efter al sandsynlighed vil fortsætte med at danne de antistoffer den har fået bildt sig selv på ærmet at den skal danne," lyder det.

Heldigvis afslører hun også, at hun har det godt. Hun har nemlig ikke mærket noget til, at hendes krop har dannet antistoffer i kroppen. Ydermere fortæller hun, at de ikke har været i kroppen i lang tid nok til, at de har gjort en masse skade på hjertet.

Ligeledes glæder hun sig over, at det ikke er livsstilsbetinget. Det har været en lettelse for hende at vide, at det ikke er noget, hun selv har forårsaget. Derimod formodes det, at det har været en virus, der har sat gang i det.

Kommer med bøn

Til slut i opslaget understreger hun også, at havde hun ikke fået muligheden for at få et donorhjerte, havde hun ikke været i liv de seneste ti år.

Derfor sender hun en bøn til, at alle, der læser med, tager stilling til organdonation, da det kan være med til at redde liv.

Ydermere håber hun også, at folk er villige til at melde sig som blod- og plasmadonorer. Hun fortæller nemlig, at hun kun er i live takket være organ-, plasma- og bloddonorer.

"Jeg er, lige som mange andre mennesker, lige nu i live og fuld vigør takket være en organdonor, bloddonorer og plasmadonorer, og jeg er for evigt de fremmede næstekærlige, uselviske mennesker taknemlig," runder hun sit opslag af.

Anbefalet til dig