Line Hoffmeyer melder ud: Dét siger lægerne

Af: Ida Hansson

|

15/12/2022

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Nu kommer influenceren med en opdatering fra Skejby Sygehus.

Mest læste i dag

Tilbage i 2012 fik Line Hoffmeyer et donorhjerte, som hun nu har levet med i 10 år.

I slutningen af oktober meldte hun dog ud, at hendes krop var begyndt at udvikle antistoffer mod donorhjertet.

Efterfølgende har hun været i behandling på Skejby Sygehus, hvor man har forsøgt at bremse produktionen af antistoffer. Men i en opdatering på det sociale medie Instagram afslører hun nu, at det ikke er lykkedes.

Den 30-årige influencer skriver, at hun har fået svar på sine seneste blodprøver, der viser, at mængden af antistoffer er steget efter den førnævnte behandling.

"Tallene på blodprøver er kommet retur, og de donorspecifikke antistoffer er steget igen efter behandling," skriver hun, inden hun fortsætter:

"På den lyse side er der ikke nogen akut afstødning af hjertet lige nu, så mit hjerte er tough og har ikke lidt nød endnu."

Selvom hendes krop tilsyneladende bliver ved med at danne nye antistoffer mod hendes donorhjerte, vil lægerne ikke behandle de stigende antistoffer. Derimod bliver det nu betragtet som en 'kronisk proces'.

Desuden oplyser hun, at lægerne ikke har været villige til at komme med 'spådomme og profetier', før hun om fire måneder skal ind til nye prøver og scanninger.

"De vil ikke komme med spådomme og profetier endnu, men jeg skal ind igen til nye prøver og scanninger om fire måneder, og de siger, at de til den tid kan komme med mere konkrete vurderinger af, hvordan fremtiden ser ud," skriver hun.

På trods af, at det er en nedslående melding, den 30-årige influencer har fået, lader det ikke til, at hun lader sig slå ud af det.

Derimod jubler hun over, at hun forhåbentlig kan rejse til Thailand inden længe, og at hun har Lasse Rimmer, som hun igen danner par med, ved sin side.

Anbefalet til dig