Line Hoffmeyer sætter ord på fremtiden og problemer med donorhjerte

13/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Nu bryder hun tavsheden.

Mest læste i dag

Et af aspekterne jobbet som influencer inkluderer, er at dele ud af personlige historier fra privatlivet.

Men ikke alle historier er lige nemme at dele, og der er formentlig stunder hvor influencers ville ønske, at de kunne holde telefonen slukket uden de store konsekvenser.

En af de situationer sad Line Hoffmeyer formentlig i for et par måneder siden.

Se og Hør skrev nemlig på daværende tidspunkt, at influenceren havde delt alvorlige nyheder, efter at have fået svar fra lægerne.

Tilbage i 2012 modtog influenceren nemlig et donorhjerte efter alvorligt sygeforløb.

Her havde venner, familie og følgere til Line Hoffmeyer krydset fingre for, at mareridtet var overstået - men desværre var det ikke enden på helbredsproblemerne.

Problemer med donorhjerte

På trods af, at Line Hoffmeyer i dag har det godt, og at hun ikke føler sig kronisk syg, så er alvoren af hendes sygdom rykket tættere på i den seneste tid.

Det skriver B.T.

I oktober fik hun de kedelige nyheder om, at hendes krop var begyndt at danne antistoffer mod det donerede hjerte.

Her forsøgte lægerne at rense blodet for disse antistoffer, men desværre var det ikke nok, og lægerne betragter det som en kronisk proces, hvorfor de ikke længere vil behandle antistofferne.

Line Hoffmeyer har tidligere beskrevet, at hendes krop 'ikke længere specielt gode venner med hjertet'. 

Line Hoffmeyer bekræfter, at lægerne har givet hende fremtidsudsigter, men hun ønsker at holde disse oplysninger private, hvilket hun fortæller i et interview med ALT for damerne.

Tilmed udtaler hun i interviewet, at hun ikke er bange for at få et hjertestop, som hun jo allerede har prøvet en gang. Her fortæller hun også, at have problemer med donorhjertet:

“Jeg synes, det er træls, og det er træls at vide, at jeg skal være syg igen. Men jeg ved, hvad det vil sige, og jeg ved, at jeg klarede det én gang. Jeg har jo prøvet at få hjertestop, og jeg ved, hvordan det var, indtil jeg blev genoplivet. Det var ikke forfærdeligt, så jeg er slet ikke bange for det.”

Anbefalet til dig