Line Hoffmeyer: "Troede jeg var gået fra forstanden"

21/3/22 11:00

Ida Hansson

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Inluenceren Line Hoffmeyer er ekstra udfordret i disse dage.

Blogger og influencer Line Hoffmeyer er sat ekstra meget på prøve i disse dage, da hun er blevet ramt af en ret rå smertefuld sygdom. Nemlig Helvedsild.

Helvedsild er et yderst smertefuldt udslet, som skyldes Herpes virus. Helvedsild skyldes en reaktivering af skoldkoppevirus, og opstår ofte mange år efter den egnetlige infektion af skoldkopper. Det skriver netdoktor.dk. 

"KÆMPE SUR SMILEY TIL… min krop, igen! Da jeg var ved lægen i tirsdags var det egentlig også fordi jeg ret akut følte, at mine menstruationssmerter blev ved selv efter endt mens. Det værkede for sygt i min lænd. I løbet af ugen er det kun blevet værre og de sidste dage har jeg følt mig helt låst i lænden. I går begyndte det så at svie helt vanvittigt i huden, og jeg troede jeg var gået fra forstanden, for jeg har alligevel aldrig oplevet at det både svier udenpå og værker indeni," skriver influenceren på sin Instagram-profil og fortsætter:

Foto: Instagram/@linehoffmeyerl

Foto: Instagram/@linehoffmeyerl

"Jeg bad Hedvig kigge på min lænd, og der kom et overrasket udbrud så jeg ringede til min papmor, der er læge. Helvedsild. Simpelthen. Af alle ting. Hun kunne (lige som Google) fortælle, at det oftest rammer ældre mennesker, og det er jo en super besked her 3 måneder før man fylder 30. Fandeme god weekend derude, jeg vil fortsat nyde min med med en ryg, der føles som.. ja, en omgang fra helvede."

Flytter sammen med kæresten... igen

Der sker dog også lidt positive ting for Line Hoffmeyer, der lige nu er ved at flytte sammen med kæresten Lasse Rimmer igen. Parret annoncerede ellers deres brud sidste sommer, efter blot 2 år som gift. 

Nu er parret dog sammen igen, og forbereder for at, endnu engang, flytte sammen.

"Det står ikke stille på boligfronten, og mens huset i Karlslunde er blevet malet, er min lejlighed i Sydhavnen blevet sagt op. I næste uge går vi så småt i gang med at flytte mine ting ind i Lasses lejlighed. Jeg glæder mig til, at se vores navne på samme postkasse igen, og hvis nogen i mellemtiden finder en løsning på at flytte en bruseniche fra mit lejemål til Lasses, så ville det altså bare være super, venner," skriver hun under et billeder på Instagram, hvor hun har maling i ansigtet.

Foto: Instagram/@linehoffmeyerl

Foto: Instagram/@linehoffmeyerl