Linse Kessler afslører vildt budget: Så få penge bruger hun om måneden

Af: Lucas Andreas

|

10/06/2024

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Linse lever i dag med et meget beskedent forbrug.

Lige nu læser andre også

Gennem mange år var Linse Kessler en populær skikkelse på dansk tv, hvor man kunne følge hende i blandt andet 'Familien fra bryggen' og 'Gustav og Linse på udebane'.

I Familien fra bryggen har man kunne følge de omskiftelige økonomisker situationer for Linse Kessler, der til tider levede en meget ekstravagant livsstil.

I dag står hun dog over for en helt ny økonomisk virkelighed.

Det fortæller hun i det seneste afsnit af 'Linse & Vlado - På kanten,' hvor hun åbenhjertigt deler ud af sine økonomiske udfordringer og den drastiske livsændring, hun har gennemgået.

Linse, der tidligere har tjent betydelige summer hver måned, har i de senere år måttet tilpasse sig en langt mere beskeden indkomst. En stor skattegæld har været en af de primære årsager til hendes økonomiske nedtur. Hun fortæller, at hun heldigvis har fået afviklet denne gæld fuldstændigt, og for første gang nogensinde har hun fået penge tilbage i skat - hele 32.000 kroner.

Et nyt budget

Nu lever Linse for blot 161 kroner om dagen, svarende til knap 5000 kroner om måneden. Dette er en markant forskel fra hendes tidligere indtægter, og hun beskriver sin nye livsstil som en lærerig oplevelse: "Jeg har sat mig selv på stramt budget, og det har jeg aldrig prøvet før, og det er en gave. Jeg ser jo positivt på tingene. Jeg har 161 kroner om dagen," forklarer hun.

Trods de økonomiske stramninger, ser Linse den nye situation som en mulighed for personlig vækst og læring. Hun indrømmer, at hendes tidligere forhold til penge ikke altid har været fornuftigt, og at hun ofte brugte penge for at dulme dårlig samvittighed, især da hendes datter Geggo var lille. Hertil fortæller Linse afslutttende, at hun havde været flad, hvis hun ikke havde lavet denne livsændring.

Du kan lytte til hele afsnittet af 'Linse & Vlado - På kanten' ved at klikke her.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig