Linse i stor sorg efter dødsfald

Nyheder
Foto: TV3
Linse er gået til tasterne på det sociale media Instagram, for at berette om et dødsfald i 'familien'.

Mest læste i dag

Hvis der er noget, der er lige så sikkert som amen i kirken, så er det, at Linse Kessler er en store dyreelsker.

Det har man set i både ‘Familien fra Bryggen’, men også på Linses egen Instagram-profil, hvor hendes opslag ofte omhandler hendes hunde hun har reddet fra gaden.

Har du set ‘Familien fra Bryggen’, er du helt sikkert også stødt på Linses skønne hund Jytte, men den dejlige hund har desværre mistet livet. Det skriver en meget trist Linse på sin Instagramprofil.

“I dag (I går. red.) kl. 15.30 tjekkede Jyttemor ud, hendes krop kunne ikke mere, og jeg, som Jyttes allerbedste ven, måtte træffe den rigtige beslutning,” skriver Linse på sin profil og fortsætter:

“Turbo Torben og jeg fik sagt fint på gensyn herhjemme i vores lejlighed. Sikke en fantastisk ven jeg har mistet i dag. Jeg er så ulykkelig,” skriver hun.

Torben er Linses anden hund, som hun reddede fra de græske gader for to år siden.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig