Linse Kessler: Drømmer om rolle i TV 2-serie

15/10/2021

Sarah Steenfeldt

Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Linse drømmer om en rolle i den populære serie på TV 2.

Mest læste i dag

I mange har Linse været på skærmen på TV3. 

Men faktisk har hun en stor drøm om, at komme med i en helt særlig TV 2-serie. Det fortæller hun ifølge B.T. i hendes nye bog  'Linse og Didde – Møgkællinger har det sjovere', som hun har skrevet sammen med Didde Skjelmose og forfatter Michael Holbek.

Linse drømmer nemlig om en rolle i Badehotellet - det fortæller hun i den nye bog.

"Jeg er måske ikke lige typen, de står og mangler, og så er jeg for øvrigt også en rigtig dårlig skuespiller. Jeg vil bare så gerne være med," lyder det fra Linse. 

Hun fortæller også i bogen, at hun er så stor fan af serien, at hun faktisk selv har kontaktet seriens skabere for at høre om de kunne bruge hende.

Den henvendelse er der dog ikke blevet vendt tilbage på.

Afslører voldtægt 

I bogen berøres både lette og tunge emner. Didde fortæller blandt andet om en alvorlig oplevelse. Hun blev nemlig voldtaget som 19-årig - af sin bedste ven.

Vennen som Didde havde et 'bror og søster-forhold' til, flyttede ind hos hende i en periode. Det var her voldtægten skete. De sov begge i Diddes seng - og det havde de gjort mange gange før.

En aften kom vennen hjem fra en fest og her gik det galt. 

"Jeg troede, han var faldet i søvn, da han pludselig kravlede helt op bag ved mig og stak den ind i mig bagfra. Det føltes helt forkert, jeg frøs fuldstændig og blev totalt stiv i kroppen. Jeg tænkte: 'Det her sker bare ikke for mig!' Eller også tænkte jeg slet ikke, jeg husker det faktisk ikke. Jeg var totalt i chok. Det eneste, jeg kunne finde ud af, var at lade, som om jeg sov, mens det skete," fortæller Didde. 

Du kan læse mere om Diddes oplevelse herunder:

 

 

Anbefalet til dig