Linse Kessler efter turen til Ukraine: "Jeg har set så mange frygtelige ting"

10/5/22 07:06

Ida Hansson

Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Linse Kessler er efterhånden blevet kendt som dyrenes ven, og nu hvor krigen hærger i Ukraine, besluttede hun at tage afsted for at hjælpe de mange hjemløse hunde.

Vi har længe fulgt Linse Kessler i TV3-serien 'Familien fra Bryggen', og det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at Linse er dyrenes ven. Måske mere specifikt hundenes ven.

Instagram/@linsekesslerofficial

Instagram/@linsekesslerofficial

Derfor besluttede hun også at tage til Ukraine, for at hjælpe de mange hjemløse og udsultede hunde.

"To hell and back.. Sikke en rejse i Ukraine. Jeg har set så mange frygtelige ting. Men pga det massive og modige arbejde @breakingthechainsmedia gør dernede, har jeg også set gode ting, de dyr der reddes og kommer ud på den anden side. Jeg har set nogen af de dyr i øjnene, kælet for dem, og gået tur med dem," skriver hun i en storie på sin Instagram.

Linse Kessler været i Ukraine sammen med organisationen Breaking The Chains, som hjælper med at redde hunde verden over.

"Jeg mangler ord… En uge i Ukraine, i hælene på, og i sikkerhed hos, Tom og hans Team. Vi forlod Ukraine igår, har overnattet her i Polen, og suser videre hjemad efter morgenmad. Jeg er presset på søvn, mad, og min hjerne føles som kartoffelmos," skriver hun i et opslag og fortsætter:

"Der er ingen tvivl om at jeg er ændret, og det er ok. Pyha følelserne pisker rundt i frygt for dyrene, men også i glæde over dem der klarer den.
Tom, @breakingthechainsmedia er en outstanding mand, jeg er seriøst blown away, hans planer og visioner for dyr rundt i hele verden, er fantastiske. Meget mere om det når mit hoved virker igen. Billede 1. er fra et shelter der blev bombet for kort tid siden. Tak til resten af min bande, Andreas Bosen og Fie. BIG kiss to everybody at Breaking the Chains media."

Instagram/@linsekesslerofficial

Instagram/@linsekesslerofficial

Linse er nu tilbage i Danmark, og vil opdatere sine følgere yderligere om turen, når hun har overskuddet til det.