Linse Kessler taler ud om Mopper: ”Hun kunne bedre lide Mikkel”

06/5/20 10:30

Nanna Christina Smidt

Foto: TV3
Det er ikke altid været lige nemt at være Lise Kessler, og selvom hun har en stor kærlighed til sin nu afdøde mor, så er det kun ganske få år siden, at Mopper fortalte til Linse, at hun elskede hende.

Selvom det på TV altid så ud til, at Linse og Mopper var meget tætte, så fik Linse aldrig de store kærlige ord med på vejen fra sin mor. Faktisk kom de store ord først dagen før Mopper døde.

Bedste venner

Mange siger, at man skal være forældre for sine børn, og afholde sig fra at være venner. Men for 54-årige Linse Kessler var det nok mere tætte venner hende og moren Mopper var. Alligevel fik hun ikke mange kærlige ud af munden op sin mor. Det skriver Se & Hør.

Først da Mopper lå på dødslejet skrev hun en kærlig SMS til Linse, som hun modtog dagen før Moppers død:

”Hun skriver: ”Kukkelu min Nogge di gogge di gog, hvornår kommer du, jeg er helt alene, jeg vil kun have dig’ og ‘Elsker min Goggigoggigog.” Jeg kan læse dem hele tiden, fordi det skulle tage hende 50 år at sige det. På en sms. Fra Rigshospitalet. Men det kom. Jeg vidste inderst inde godt, hun elskede mig, jeg vidste godt, at jeg både var hendes kærlighed og hendes dårlige samvittighed,” fortæller Linse i IN.

Elskede Mikkel mere

Linse er ikke i tvivl om Moppers kærlighed til hende, alligevel fortæller hun, at hun havde fornemmelsen af, at hendes lillebror var mere elsket. 

Linse fortæller, at hun godt vidste, at Mopper bedre kunne lide Mikkel. Linse ved, at Mopper elskede Mikkel meget højt, og det havde Linse ikke noget imod, fordi hun følte, at hun var stærkere end Mikkel. Så hun har aldrig været sur over det eller følt sig mindre værd.

Mopper gik bort i 2016 78 år gammel.