Linse lukker op: Sådan sagde jeg farvel til Jytte

Nyheder
Linse Kessler måtte tage afsked med den ene af sine to hunde. Foto: TV3
Linse Kessler har mistet sin elskede golden retriever, der lystrede navnet Jytte.

Lige nu læser andre også

Udover at hun er kendt som åbenmundet og meningsstærk realitypersonlighed, så er Linse Kessler også udstyret med et hjerte, der banker for alle verdens dyr. Især hunde. 

I starten af april måtte dyrevennen desværre sige farvel til en af sine bedste venner. Her døde hendes golden retriever Jytte, som de fleste danskere kender fra tv'et eller Linse Kesslers opslag på sociale medier. 

I et osplag på Instagram sætter Linse ord på, hvordan hun og hendes anden hund - Torben - tog afsked med Jytte, som kærligt også kaldtes Jyttemor. 

"Turbo Torben  og jeg er så småt landet efter vores store tab af Jyttemor. Vi fik sagt så fint farvel. Det har kæmpe betydning for Torben, at han også var tilstede, og jeg gav ham den tid, han skulle have til at sige sit farvel. Jeg satte mig op til spisebordet med kaffe, Jytte var krydset over og lå i sofa’en, og jeg gav ham hans helt egen tid. Han lagde sig i ske ved hende i 6-7 min, derefter vaskede han hendes øjne og mund, og så kom han over til mig, og det var det." 

Deler godt råd 

Linse Kessler har et godt råd til alle andre dyreejere, hvis hund, kat eller kanin er ved at være oppe i årene. Det skriver hun også i opslaget på Instagram. 

"Få dyrlægen hjem, når I skal sige farvel, for dyret der skal videres skyld, for evt. andre dyr i hjemmets skyld og for din egen skyld."

Hun fortæller, at den løsning var den rigtige for deres familie. Nu er hun og hunden Torben ved at finde sig til rette i en hverdag, hvor de har hinanden og holder mindet om Jytte i live. 

"Han leder ikke efter hende, og jeg kan sagtens sige hendes navn, uden at han reagerer. Han har sagt farvel, og han ved godt, hun ikke er her mere," skriver Linse fortsat.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig