Linse: Så mange penge har hun sparet på rygestop

Nyheder
Linse har skiftet meget stil på det seneste, og hun har også været røgfri i et år. Foto: TV3
Linse vil gerne motivere sine fans. Hun er netop stoppet med at ryge, og derfor forsøger hun nu, at give motivation til andre, der ønsker et rygestop.

Mest læste i dag

Linse vil gerne hjælpe så meget hun kan, og derfor vil hun inspirerer andre, der også gerne vil stoppe med at ryge.  

Været røgfri i et år

Det er efterhånden et år siden, at Linse røg den sidste smøg. Hun kvittede dem, og blev røgfri efter mange år som ryger.

I dag er hun meget glad for at smøgerne er fortid, og hun nu er sundere. Men det er ikke det eneste der motiverer hende. En anden stor glæde, er de mange penge, som Linse sparer på at være stoppet med at ryge. Linse fortæller, at det også har været meget motiverende. For rygestoppet kan virkelig ses på pengepungen. Det skriver Reality Portalen.

Har regnet på besparingen

Linse har lavet et lille stykke arbejde, og på Instagram fortæller hun, at hun har regnet sig frem til, hvor meget hun har sparet på at stoppe med at ryge.

”Jeg har regnet på det, og jeg har i alt sparet 16.425 kroner,” skriver Linse i sin story på Instagram.

Så det er altså mange penge, som hun har sparet på at holde sig fra gigaretter i et år.

Ikke helt røgfri

Linse er dog ikke helt fri for røg. Efter hun stoppet med at ryge, er hun begyndt på e-cigaretter, som hun fortæller at hun har brugt 843 kroner på, hvilket så giver en samlet besparelse på 15.582 kroner for Linse, og selvfølgelig bedre lunger.

Linse skal også snart være mormor for anden gang, så det er godt med et bedre helbred, når det er to børn der skal leges med i stedet for kun et. Selvom Alba, som er Linse barnebarn allerede har en masse energi til at holde sin mormor i gang. 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig