Lisbet Dahl taler ud om helbredet: "Jeg var klar over, at der på et tidspunkt skulle gøres noget"

Nyheder
Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ekstra Bladet/Ritzau Scanpix
Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ekstra Bladet/Ritzau Scanpix
Nu sætter Lisbet Dahl ord på den seneste tid.

Lige nu læser andre også

Det er ikke nogen hemmelighed, at Lisbet Dahl er en yderst populær skikkelse herhjemme.

Gennem sin medvirke i Cirkusrevyen og film som 'Pigen og drømmeslottet' har hun vundet danskernes hjerter og samtidig modtaget flere priser for sit talent.

På trods af, at Lisbet Dahl har 78 år på bagen, så holder hun sig godt. Derfor kom det også som et chok for den danske befolkning, da hun tilbage i juni måned blev sygemeldt på ubestemt tid.

En utæt hjerteklap lå til grund for sygemeldingen, der banede vejen for Lone Rødbroe, som overtog Lisbet Dahl rolle i cirkusrevyen.

Siden sygemeldingen har offentligheden ikke hørt noget fra den 78-årige skuespiller, men det blev der lavet om på, da hun gæstede 'Go' Morgen Dannmark' tidligere i dag.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

"Jeg har det sindssygt godt. Jeg har fået foretaget en operation med en nok 10-15 år gammel måde at gå ind og reparere en hjerteklap på, som gør, at man bare ligger lidt og så står ud af sengen. Så er man, som man var. Dagen efter klokken 12 var jeg hjemme igen," forklarede Lisbet Dahl, der tilmed fortalte, at hun for 18 år siden fik en ny hjerteklap.

Egentlig havde den set pæn ud, men pludselig begyndte den at 'sparke bagud':

"Jeg var klar over, at der på et tidspunkt skulle gøres noget, men jeg var bare ikke forberedt på, at det var mit hjerte. Jeg havde ingen smerter. Jeg havde åndenød og var træt, men jeg troede ikke, det var hjertet. Men så var det babuu, babuu. Der kom en sygeplejerske og en ambulance og kørte mig til undersøgelse på Hvidovre Hospital - og jeg røg videre på Rigshospitalet."

Hun fortalte yderligere i programmet, at hun er ked af at efterlade sine kolleger, men at de har klaret opgaven til UG.

Anbefalet til dig