Lisbeth Østergaard deler vilde billeder: Kommer til skade under tv-program

09/02/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
"Det var ikke sjovt," lyder det fra Lisbeth Østergaard.

Mest læste i dag

12 nye kendisser trækker i uniformen i sæson 2 af ‘Stjerner i Trøjen’, der blandt andet tæller tv-vært og influencer Lisbeth Østergaard, kok Gorm Wisweh, danser Karina Frimodt, skuespiller Simon Stenspil og musiker Ihan Haydar.

Og det har ikke været helt uden knubs for Lisbeth Østergaard. 

Hun er nemlig kommet galt afsted under optagelserne. Det deler hun på sin Instagram-profil.

"Jeg ved ikke helt om man skal skrive advarsel eller lignende på billeder som disse (hvis du swiper). Derfor har jeg lige sat et lidt opstillet bloggerbillede ind som det første," starter Lisbeth Østergaard et opslag på Instagram.

"Det er muligvis noget af det mest ømme og tarvelige jeg nogensinde kommer til at dele. Og lad mig bare sige at jeg var ret presset. Hvis du har set program 2 i Stjerner i trøjen, ved du hvodan jeg kom til skade. Hvis ikke, så lad dette være en lille teaser til på torsdag hvor det bliver vist i tv," lyder det fra tv- og radioværten.

"Mine ben og bagdel var så hævet og gjorde så naller, at det ikke var sjovt. Der er ikke redigeret det mindste i billederne, selvom jeg gerne ville ha redigeret forsvarets meget sexede underdrenge væk. Men som befalingsmændene sagde: ‘Det er bare et par små blå mærker, det er ikke farligt, så du fortsætter bare…’" lyder det fra Lisbeth Østergaard.

Foto: Lisbeth Østergaard/ Instagram

Det lærte Lisbeth Østergaard

"Udover nogle dejlige venskaber og en masse blå mærker lærte jeg, at jeg kan meget mere, end jeg selv tror," siger Lisbeth Østergaard og fortsætter:

"Det med at tro på mig selv er ikke altid min stærke side. Jeg havde sagt til mig selv hjemmefra, at det med at bakke ud, når opgaverne handlede om mod, var et no-go. Jeg blev virkelig skubbet ud over planken, og selvom det overraskede mig, at jeg blev så bange for nogle af opgaverne, er noget af det bedste også, at jeg på bagkant kan sige: ‘Jeg gjorde det’," Sådan har Lisbeth Østergaard tidligere sagt om sin deltagelse i programmet.

Foto: Per Arnesen/Discovery Danmark.

Det skrev Discovery+ tidligere i en pressemeddelelse.

Hvem der klarer de hårde prøvelse bedst, kan man følge med i fra d. 3. februar, når sæson 2 af ‘Stjerner i Trøjen’ har premiere på Kanal 5 og discovery+

 

Mest læste

Anbefalet til dig