Lisbeth Østergaard opereret

11/4/22 07:20

Ida Hansson

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Lisbeth Østergaard er blevet opereret.

Tv-vært Lisbeth Østergaard har været en tur under kniven for at få 'øjnene fikset'.

På sin Instagram deler hun dagligt både stories og billeder om sin tilstand, samt de gode råd og tips, som hun har fået af sine mange følgere.

"Man kan ikke se det hvis man ikke lige ved det… Eller noget Øjnene er fikset, alt er godt. Hvis jeg selv skal sige det, (og det skal jeg, for der er ikke andre til at gøre det) så er jeg sgu ret flot her på dag 2. Ingen makeup til mig de næste mange dage, men nogen vil måske mene jeg har rigeligt med farve på øjnene. Tak for de mange råd om is, is og mere is..," skriver hun og fortsætter:

"PS. Hvis nogle af jer snakker med Ralf, så har jeg sagt til ham, at jeg skal holde mig i ro og ha extra meget kærlighed, meget lakrids og chokolade i MANGE dage, efter lægens henvisninger selvfølgelig. Det må I gerne lige bakke op omkring. Tak."

Foto: Instagram/@lisbethoestergaard

Foto: Instagram/@lisbethoestergaard

I et interview med Ekstra Bladet har Lisbeth Østergaard fortalt, at hun længe har været irriteret over sine hængende øjenlåg. 

Efter en konsultation ved lægen sidste sommer, bestemte tv-værten sig så for at lægge sig under kniven, og få løftet begge øjenlåg. Da lægen ikke mente, at det ikke 'hang nok til' at få det betalt af staten, bestemten Lisbeth Østergaard sig for at tage sagen i egen hånd, og kontakte en privat klinik.

Ydermere fortæller hun, at hun med sin operation vil være med til at normalisere skønhedsindgreb og bryde det tabu der er omkring de såkaldte 'skønhedsoperationer'.

"Jeg føler ikke som sådan, det er et tabu, for der er så mange, der har skrevet til mig og sendt billeder, og vi har været åbne, og vi har grint. Men måske er det et tabu for nogle, og så håber jeg da helt klart, at jeg kan være med til bryde det," siger hun til mediet

Foto: Instagram/@lisbethoestergaard

Foto: Instagram/@lisbethoestergaard

Nu skal den tidligere 'Boligkøb i blinde'-vært bare læne sig tilbage, og vente på at øjnene heler. 

Henvisningen fra lægen hedder masser af is, hvile og solbriller.