Løfter sløret for næste sæson af Badehotellet: "Der sker rigtig mange ting"

18/11/20 11:00

Sarah Steenfeldt

Fru Fjeldsø som spilles af Birthe Neumann og Lydia Vetterstrøm Plough som spilles Sonja Oppenhagen. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Merete Mærkedahl - som især er kendt som Otilia i TV 2 serien Badehotellet, har løftet lidt af sløret for den kommende sæson. Og uden at afsløre for meget, så lyder det som om, at seerne godt kan begynde og glæde sig.  Gennem serien har vi fulgt livet på Badehotellet og gæsternes liv, både gennem op og nedture. I 2021 kan vi igen se frem til et gensyn med Edit, Otilia, Amanda, Philip og de mange andre karakterer, der udfolder sig på skærmen.  Badehotellets forfattere Stig Thorsboe og Hanna Lundblad har tidligere fortalt til TV 2, at vi i ottende sæson er sprunget et år frem, så året hedder 1941. I den kommende sæson bliver omdrejningspunktet derfor, især tyskernes indtog i Danmark og de konsekvenser som nazismen og anden verdenskrig har for Danmark. I syv år har Merete Mærkedahl spillet den kontante stuepie Otilia, som har arbejdet på Badehotellet og nu er skolefrøken i Skørping. Men selvom hun nu er skolefrøken, så vendte hun alligevel tilbage og hjalp på hotellet sommeren over - det betød at seerne ikke blev helt snydt, for det helt særlige spil mellem Otilia og Edith. I dette efterår er hun også aktuelt på danskernes tv-skærm, hvor hun er med i denne sæson af Vild med dans, hvor hun danser sammen med Thomas Evers Poulsen. Den bedste sæson nogensinde Til BILLED-BLADET har Merete løftet en lille flig af sløret for, hvad hun synes om den kommende sæson. Hun fortæller at skuespillerne har fået sæsonens sidste afsnit og at det er rigtig spændende. Om der kommer flere sæsoner efter den kommende ottende sæson, kan hun ikke sige noget om - for skuespillerne ved aldrig år for år, om serien fortsætter. Hun kan dog afsløre at hun synes, den ottende sæson er rigtig spændende. Selvom der ikke kan afsløres meget om handlingen, kan Merete fortælle at der skrues op for dramaet og komikken, i takt med at historien foldes ud. Hun kan også afsløre, at hun synes Otilia har en fin storyline i sæsonen - men mere vil hun ikke afsløre. “Jeg tror faktisk, at det bliver den bedste sæson nogensinde, for der sker rigtig mange ting,” siger hun. Hvornår seerne kan se premieren på første afsnit af Badehotellets ottende sæson, er endnu ikke offentliggjort.     

Merete Mærkedahl - som især er kendt som Otilia i TV 2 serien Badehotellet, har løftet lidt af sløret for den kommende sæson. Og uden at afsløre for meget, så lyder det som om, at seerne godt kan begynde og glæde sig. 

Gennem serien har vi fulgt livet på Badehotellet og gæsternes liv, både gennem op og nedture. I 2021 kan vi igen se frem til et gensyn med Edit, Otilia, Amanda, Philip og de mange andre karakterer, der udfolder sig på skærmen. 

Badehotellets forfattere Stig Thorsboe og Hanna Lundblad har tidligere fortalt til TV 2, at vi i ottende sæson er sprunget et år frem, så året hedder 1941. I den kommende sæson bliver omdrejningspunktet derfor, især tyskernes indtog i Danmark og de konsekvenser som nazismen og anden verdenskrig har for Danmark.

I syv år har Merete Mærkedahl spillet den kontante stuepie Otilia, som har arbejdet på Badehotellet og nu er skolefrøken i Skørping. Men selvom hun nu er skolefrøken, så vendte hun alligevel tilbage og hjalp på hotellet sommeren over - det betød at seerne ikke blev helt snydt, for det helt særlige spil mellem Otilia og Edith.

Merete Mærkedahl som Otilia i sæson 7 af Badehotellet. Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Merete Mærkedahl som Otilia i sæson 7 af Badehotellet. Foto: Mike Kollöffel/TV 2

I dette efterår er hun også aktuelt på danskernes tv-skærm, hvor hun er med i denne sæson af Vild med dans, hvor hun danser sammen med Thomas Evers Poulsen.

Den bedste sæson nogensinde

Til BILLED-BLADET har Merete løftet en lille flig af sløret for, hvad hun synes om den kommende sæson. Hun fortæller at skuespillerne har fået sæsonens sidste afsnit og at det er rigtig spændende. Om der kommer flere sæsoner efter den kommende ottende sæson, kan hun ikke sige noget om - for skuespillerne ved aldrig år for år, om serien fortsætter. Hun kan dog afsløre at hun synes, den ottende sæson er rigtig spændende.

Selvom der ikke kan afsløres meget om handlingen, kan Merete fortælle at der skrues op for dramaet og komikken, i takt med at historien foldes ud. Hun kan også afsløre, at hun synes Otilia har en fin storyline i sæsonen - men mere vil hun ikke afsløre.

“Jeg tror faktisk, at det bliver den bedste sæson nogensinde, for der sker rigtig mange ting,” siger hun.

Hvornår seerne kan se premieren på første afsnit af Badehotellets ottende sæson, er endnu ikke offentliggjort.