Løgn florerer om Christian Eriksen

Foto: Shutterstock.com

En løgn florerer i øjeblikket på de sociale medier om den danske landsholdspiller, Christian Eriksen.

Flere personer i både Danmark og udland spekulerer i, hvorvidt der er en sammenhæng mellem Christian Eriksens kollaps og corona.

Det har ført til, at Giuseppe Marotta, der er sportsdirektør i Inter, har været nødt til at afvise spekulationerne. Det sker i et interview med italienske Rai Sport.

Læs også

Svigermor stiller Daniel vild udfordring: Du gætter aldrig resultatet

"Han har ikke corona og er heller ikke vaccineret," lyder den klare besked fra Giuseppe Marotta. 

Christian Eriksen sendte et chok gennem hele fodboldverdenen, da han kollapsede i slutningen af første halvleg under Danmarks kamp mod Finland i Parken. 

Heldigvis reagerede både spillere og lægestab hurtigt, og kort efter fik han hjertemassage på banen. Efter cirka 15 minutter blev han transporteret til Rigshospitalet, hvor hans tilstand lørdag aften blev meldt stabil. 

Efterfølgende er rygterne begyndt at svirre, og på de sociale medier har en historie spredt sig om, at den italienske radio Radio Sportiva skulle have citeret Inters medicinske personale for, at den danske fodboldspiller modtog en vaccine mod coronavirus i slutningen af maj.

 

Angiveligt skulle han have modtaget vaccinen fra Pfizer den 31. maj. Det har dog vist sig ikke at være tilfældet. 

Sent lørdag aften er det nemlig blevet afvist af Radio Sportiva, at der skulle være hold i den historie, der har spredt sig på de sociale medier – og særligt på Twitter. 

"Vi har aldrig rapporteret nogen udtalelse fra Inters medicinske personale om Christian Eriksens tilstand," skriver den italienske radiostation på Twitter, hvor de også opfordrer folk til at fjerne de falske informationer.

Der er fortsat intet nyt om Christian Eriksens tilstand, ligesom der intet officielt er blevet delt om, hvad der forårsagede hans kollaps på banen i Parken lørdag aften.

Læs også

Nummer ét på de danske bestsellerliste: Nu er hun død af kræft