Løve løfter sløret: "Jeg er smaskforelsket"

Foto: Per Arnesen / DR

Man kan vidst roligt sige, at der er amoriner i luften.

Hun er ene "løvinde" i Løvens Hule, hvor hun er en del af løverne. 

43-årige Mia Wagner fortæller nu, at hun har fundet kærligheden - og det er ikke "hvilken som helst" mand, som hun nu er blevet kærester med. Hun afslører nemlig nu, at hun danner par med - hun danner nemlig par med den 61-årige erhvervsmand Jeppe Christiansen. Det skriver Avisen.dk.

"Nu er jeg sådan lidt heldig, for når jeg lægger hovedet på puden, så ligger der jo en dejlig mand ved siden af mig. Så jeg sidder jo også og stråler, fordi jeg er smaskforelsket. Og det er jo altid noget, der giver dejlig energi, så det er jeg jo glad for," lyder det fra en forelsket Mia Wagner i et interview med Nordic Female Founders, som hun er medstifter af.

Læs også

Advarer borgerne: Tæt på nedlukning

Tidligere har Mia Wagner været direktør i Freeway koncernen som hendes familie ejer - men i dag er hun en del af "løverne" i DR 1- hittet Løvens Hule, hvor håbefulde iværksættere pitcher deres virksomheder i håbet om, at de får hevet en investor ombord - og medstifter af Nordic Female Founders.

Løvinden var selv lokkemad 

Mia Wagner har dog gennem tiden prøvet lidt af vært - blandt andet har hun selv fungeret som "lokkemad".

Hendes bror Morten Wagner grundlagde nemlig den online datingside "Dating.dk" tilbage i 1998 - og her havde han altså brug for sin søsters hjælp, til en helt særlig ting.

Tilbage i 1998 var det ikke lige så normalt at finde en kæreste på nettet, som det er i dag. Derfor var der også mangel på kvinder, på Dating.dk - derfor måtte Mia give sin bror en hjælpende hånd. Derfor måtte hun oprette en profil på datingportalen, det fortæller hun i Natholdet på TV 2. Der var nemlig brug for flere kvinder som "lokkemad" i datinguniverset.

Læs også

30-årig kvinde mishandlet af sin far: "Det tog mig årevis at indse, at vores hjem var alt andet et normalt"

"Jeg havde en bred vifte af opgaver, men min opgave nummer et var at være en kvinde på Dating.dk. Dem var der ikke så mange af i starten, så det var lige at finde alle dem, der kunne, og min bror har jo tre søstre, så det var klart, vi skulle være med," lyder det fra hende i programmet.

Hun indrømmer også, at selvom profilen blev oprettet for hjælpe - så blev hun fanget af de nye datingunivers. 

"Når først man havde den profil, var det jo faktisk lidt sjovt. Alle mulige skrev til en og billederne og det der. Så jeg røg på en date. Eller næsten. Det er lidt pinligt, men nu er der gået så mange år, så nu må jeg godt sige det højt. Jeg fik kolde fødder, fortæller Mia Wagner, der fortrød, da hun så sin date gennem caféruden og endte med at gå igen," tilføjer hun.

 

 

 

Læs også