Løvefamilie dræbt og parteret – blev fundet med snuder og poter skåret af

Foto: Shutterstock. Modelfoto - dette er ikke den dræbte løvefamilie.
Der er netop blevet fundet en hel løvefamilie på otte sydafrikanske løver, som er blevet forgiftet og parteret. Man mistænker den store efterspørgsel på løvetænder og løvekløer som baggrund på det makabre drab.

Mest læste i dag

Efterspørgslen på løvetænder og løvekløer er stigende, da det bruges til medicin. Nu har det kostet en hel løvefamilie livet, da de er blevet fundet parteret med afskårne poter og snuder.  

Dræbte også to unger

De parterede løver blev forgiftet og herefter parteret. Familien bestod af en gruppe på to hanner og seks hunner, men også to unger er afgået ved døden, fordi de stadig diede ved deres mor, som var forgiftet.

Løvefamilien boede på en farm ved Rustenburg i Sydafrika, og det var her de blev dræbt.

Billeder af de dræbte løver, hvor man tydeligt kan se den hårde behandling de har fået. 

Forgiftet af kyllinger

Drabet på løverne blev opdaget, da ejeren af farmen Predators Rock Bush Lodge, Gert Blom undrede sig over, at løverne ikke brølede ved solopgang. Det skriver TV2.

Løverne var blevet forgiftet af at spise forgiftede kyllinger, hvilket også er en meget smertefuld død for løverne.

Det er i Asien, at medicin lavet af løvetænder- og kløer bliver brugt og produceret, og der er de seneste år set mange eksempler på, at prisen også eksploderer i de asiatiske lande. For eksempel kan et skillet fra en løve koste op mod 500.000 kroner i Asien.

 

Anbefalet til dig