'Løvens Hule'- dommer stopper

03/3/22 08:30

Ida Hansson

Foto: Per Arnesen / DR
Nu siger 'Løvens Hule'-dommer stop.

Efter Ruslands invasion i Ukraine er der mange danske virksomheder, som har lukket for salget af danske varer i Rusland. Blandt andet har JYSK lukket alle sine butikker i Rusland.

Nu melder 'Løvens Hule'-dommer Jesper Buch sig også på banen. I et opslag på sin Instagram-profil skriver han, at han vil afslutte alle investeringer og alt samarbejde med Rusland.

"Brutalitet og undertrykkelse har ikke gang på jord, længere er den bare ikke 99,9% af Europa ønsker blot fred og ønsker at leve det liv vi kun har fået et af. Vi ønsker et bedre imorgen," skriver han og fortsætter:

"Hundredevis af millioner mennesker, måske endda milliarder går og bekymrer sig om verdensfreden ligenu og vil egentligt bare gerne leve livet efter 2 hårde corona år- Vi skal forklare vores børn om atomvåben hvilket i sig selv er fuldstændig grotesk. Jeg har bedt alle mine investeringer afslutte al samarbejde med Russiske virksomheder medmindre det er helt vital for det enkelte selskabs overlevelse. Jeg har endvidere bedt mine partnere beskrive hvilke tiltag de er igang med for at hjælpe Ukraine og den Ukrainske befolkning. Der er allerede mange tiltag igang og jeg er rigtig stolt af mine partnere."

Teksten har han skrevet til et billede af et hjerte i gule og blå farver med teksten "We stand together with Ukraine".

Foto: Instagram/@jesperbuch

Foto: Instagram/@jesperbuch

"Vi må aldrig gå på kompromis med vores frihed som menneske i Europa og det er mit håb at denne konflikt bliver afsluttet hurtigt." Sådan afslutter iværksætteren sit opslag, der lige nu har mere end 3.000 likes.