Løvens Hule-virksomhed opfordrer til ekstra kærlighed på Valentinsdag: Giv en gave, der ikke visner

Af: Redaktion .

|

08/02/2024

Foto: Arkiv - Løverne fra Sæson 7, hvor smykkefirmaet Sorelle deltog
Foto: Arkiv - Løverne fra Sæson 7, hvor smykkefirmaet Sorelle deltog
Giv en gave der aldrig visner. Sådan lyder budskabet kort før Valentinsdag fra iværksætterne bag Sorelle.

Mest læste i dag

Sorelle, kendt fra DR-programmet Løvens Hule, taler om valentinsdag med et dybere budskab. I stedet for at give blomster, der visner, opfordrer Sorelle nemlig til at vælge en gave, der varer ved, og som kan blive en del af din kærlighedshistorie.

"Hos Sorelle mener vi, at de bedste gaver, der gives, er dem, der kontinuerligt kan bringe minder til. Et varigt minde, der bliver hos dig gennem livets mange øjeblikke, langt efter at blomsterne er visnet," udtaler Trine Damborg og Camilla-Julie Skov Hansen, stifterne af Sorelle i en pressemeddelelse.

I forlængelse af denne vision har Sorelle etableret et Valentins univers på deres hjemmeside, hvor kunder kan udforske en verden af tidløse gaver, som er perfekte gaver til at fejre kærligheden.

Dette digitale rum er skabt for at inspirere og guide kunderne til at finde den perfekte gave, der taler til hjertet og bliver en del af deres unikke kærlighedshistorie.

"Valentinsdag handler om at vise kærlighed og påskønnelse. Med vores Valentines univers ønsker vi at fremhæve betydningen af at give noget, der holder længere end en dag. Vores smykker er designet til at være evige påmindelser om kærlighed, håb og de stærke bånd, vi deler," fortæller iværksætterne.

Smykkerne er håndlavet på Sorelles værksted i Danmark, hvilket sikrer både høj kvalitet samt et personligt præg.

Du kan se Sorelles 'Valentins univers' her.

Camilla-Julie og Trine - Foto: Sorellejewellery.com/

Om Sorelle

Sorelle blev grundlagt af Trine Damborg og Camilla-Julie Skov Hansen, som med deres passion for smykkedesign og håndværk har skabt et anerkendt brand i Danmark. Kendt fra deres succesfulde pitch i "Løvens Hule", har Sorelle etableret sig som et førende navn inden for unikke og håndlavede smykker, med fokus på bæredygtighed og skønhed. I deres designs stræber Sorelle efter at skabe smykker, der bringer glæde og betydning til sine bærere.

Anbefalet til dig