Lokal pølsevogn overvejede at droppe særlig ret på sit menukort: Så gjorde loyal kunde utrolig indsats

Af: Mie M.B

|

13/02/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I forbindelse med ny ejer og nyt menukort stod denne ikoniske ret til at ryge

Lige nu læser andre også

Billund Grill, tidligere kendt som den lokale pølsevogn på Gammelbro, kan fejrer sit første år under ny ledelse med en række opdateringer, der har forbedret både oplevelsen for kunderne og arbejdsmiljøet for personalet. Efter at have overtaget stedet for et år siden, har indehaver Simon Sadik moderniseret forretningen med ny ventilation og opdaterede køkkenmaskiner, der erstatter de "old school" versioner, der tidligere var i brug. Det skriver JydskeVestkysten.

Sadik fortæller, at omlægningen og de nye tiltag har været vel modtaget af Billunds borgere, som har støttet den fornyede grillbar fra starten. "Det skal folk i Billund have en stor tak for," siger han taknemmeligt. En af hjørnestenene i Billund Grills filosofi er at tilbyde frisklavet mad, hvilket indebærer regelmæssige leverancer af råvarer og en dedikation til hjemmelavede retter, som for eksempel flæskestegssandwich og sovs til bøfsandwichen.

Sadik, der driver forretningen sammen med sit team, herunder hans mor Nagham Gorgis, ser nu frem mod fremtiden med ambitioner om udvidelse. Han drømmer om at skabe mere plads til kunderne, eventuelt gennem en altan eller et overdækket område, hvor folk kan nyde deres mad.

Menukortet har også fået en opdatering under Sadiks ledelse, hvor der nu tilbydes vegetariske alternativer og glutenfrie muligheder, for dermed at imødekomme en bredere kundekreds. Men én klassiker var oprindeligt udeladt – Lille Bøfsandwich, en lokal favorit, der har været en del af Billunds kulinariske landskab i over 60 år.

Efter en kundes anmodning og løfte om at sprede ordet, er retten nu tilbage for at blive. Sadik fortæller med et smil, at kunden har holdt sit løfte, og Lille Bøfsandwich er nu et fast indslag på menukortet igen.

Anbefalet til dig