Lokalbefolkning jubler: Uventet julehjælp kom til byen i form af denne gode gerning

Af: Mie M.B

|

05/12/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvad der startede småt, udløste sig til at omfatte hele byen

Mest læste i dag

I den lille midtjyske by Bording har en enkel idé gjort Thomas Bundgaard til lokalhelt. Klokken 7.30 besluttede han sig for at tage sagen i egen hånd og rydde fortovene foran sit bilværksted, Bundgaards Biler, med sin lille traktor og nyindkøbte sneplov. Inspirationen bag denne velgørende handling var enkel: At være hjælpsom og imødekommende i den hårde vinterkulde. Det skriver TVMidtvest.

Efter at have gjort fortovene sikrere for byens borgere, valgte Thomas at udvide sin tjeneste til de omkringliggende veje, der også trængte til snerydning. Den uventede hjælp blev vel modtaget, og inden længe spredte nyheden om Thomas' velgerning sig som en steppeild på byens lokale Facebookgruppe.

Reaktionerne fra lokalsamfundet var overvældende positive. Kommentarer som "Dagens bedste idé!", "En kæmpe god gerning" og "Du er verdensklasse Thomas" strømmede ind, og over 265 personer har allerede 'liket' opslaget. Ved frokosttid besluttede Thomas sig for en ekstra tur med sneploven, oprindeligt kun for at rydde sin egen indkørsel. Dog blev han hurtigt overmandet af anmodninger fra naboer, der håbede på lignende hjælp.

Mens nogle tilbød løn for Thomas' tjenester, blev de varme kommentarer fra byens borgere anerkendt som tilstrækkelig belønning af den gavmilde traktorfører. Thomas delte sin glæde over at have bidraget til en tryggere og mere behagelig hjemkomst for mange, og han udelukker ikke muligheden for at gentage den venlige handling i fremtiden.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig