Lokalbefolkning undres: Tyv stjal disse usædvanlige effekter

Af: Mie M.B

|

16/02/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det vides endnu ikke om der er tale om en eller flere gerningsmænd

Lige nu læser andre også

En række mystiske tyverier har efterladt beboere i Horsens undrende og frustrerede. Torsdag morgen opdagede flere beboere på Vestergade og omegn, at deres sko var forsvundet fra opgange og kælderrum. Sabina Helander Søndergaard, en af de ramte, fortæller til TV2 Østjylland, at hun og hendes kæreste mistede i alt 20 par sko. "Det er skræmmende, hvis man ikke engang er sikret i sin egen opgang," fortæller hun til TV 2.

Tyverierne begrænsede sig ikke kun til fodtøj. Amadou Jallow fra Vesterled rapporterer ligeledes, at hans fodboldstøvler og bolde var forsvundet. På de sociale medier deler lokale beboere lignende historier fra Kjeldensgade og Fælledvej, hvilket antyder, at en usædvanlig tyv har haft travlt i området. Også i den lille by Lund ved Horsens V afkørslen har skotyve været på færde i åbne garager. Her fik en beboer stjålet fem par sko foruden vaskemiddel og smør i fryseren.

Ud over skotyverier har tyven eller tyvene inde i Horsens by også haft fat i biler. Jens Larsen, skraldemand i området, blev mødt af et usædvanligt syn på Emil Møllers Gade. "Der var fire-fem biler på stribe, der havde fået brudt deres bagagerum op. Der lå sko, tøj og andre ting spredt ud over det hele," fortæller han. Oliver Veedfeldt, som bor på Kjeldsensgade, oplevede ligeledes, at hans bil var blevet brudt op, med personlige ejendele spredt ud på vejen.

Sydøstjyllands Politi har reageret på de mange hændelser og anholdt torsdag morgen en 32-årig mand i en villa i området. Han er sigtet for et indbrud i Horsens natten til torsdag, men politiet har endnu ikke bekræftet, om denne sigtelse er direkte relateret til de usædvanlige tyverier, der har ramt byen.

Disse hændelser har vakt opsigt og bekymring blandt de lokale, der nu opfordres til ekstra opmærksomhed omkring deres ejendomme og biler.

Anbefalet til dig