Lokalbefolkningen skal skynde sig: Netto lukker

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Inden længe vil håbefulde lokale gå forgæves fra butikkens lokation.

Mest læste i dag

Det er ikke kun byens indbyggere, der skal tage en uges pause fra den lokale Netto i Give - butikken lukker midlertidigt for at gennemgå en større ombygning og opgradering.

Det skriver Erhverv+.

"Ja, nu skal vi opgraderes til en Netto version 3.0-butik. Og det er bare så spændende." udtaler Souschefen Wini Larsen begejstret.

Den midlertidige nedlukning begynder fredag den 17. november kl. 18 og varer en uge frem til fredag den 24. november kl. otte om morgenen.

Larsen giver et indblik i forandringerne allerede i gang, mens butikken stadig er åben.

"Næsten alt det gule skal væk, og de nye farver kommer til at virke mere hyggelige og hjemlige. Det skal nok blive rigtig godt og lækkert," forsikrer hun.

Gulv-til-loft-ændringer inkluderer mørkegrå vægge og nye, lavere display-hylder. Men frygt ej, det ikoniske Netto-hund vil fortsat stå vagt ved butikken, selv efter makeoveren.

"Det bliver en helt ny oplevelse, når vi er færdige med ombygningen, hvor vi også kommer til at rykke rundt på, hvordan det hele står placeret," tilføjer Larsen og afslører, at Netto-lokationen i Give vil have mere at byde på end bare nye farver og hylder. Netto-kæden har store planer for den opdaterede butik, herunder mere fokus på frisk frugt og grønt, økologiske produkter, convenience-varer og produkter fra mærket Løgismose.

"I det nye Netto får du en bedre indkøbsoplevelse med mere inspiration, god plads i gangene og godt overblik over butikken," annoncerer Netto-kæden på sin hjemmeside. De introducerer også det innovative Scan&Go-koncept, hvor kunder selv kan scanne og betale for deres varer via deres smartphone under indkøbsturen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig