Louise opdagede knop på øjenlåget: Få dage senere kravlede noget klamt ud

04/8/22 07:25

Naja Radik

Foto: Privat / Facebook
Louise vågnede med en mystisk knop over sit øje. Knoppen voksede sig langsomt større, indtil hun klemte den og der kom en ulækker ting ud.

Fredag den 22. Juli, vågnede Louise Edwards med en knop over sit ene øje. 

Det viste sig dog, at det ikke blot var en knop, men noget helt andet.

Den 34-årige kvinde antog, at det nok var et insekt, der havde stukket hende i løbet af natten. Derfor tænkte hun ikke umiddelbart videre over det. Det skriver Daily Star.

I løbet af dagen bed hun dog mærke i, at den lille knop voksede sig større og større. Til sidst endda så stor, at hun ikke længere var i stand til, at åbne sit øje.

Foto: Privat / Facebook

Foto: Privat / Facebook

Hun besluttede sig derfor for, at lægge vejen forbi St Paul’s Eye Hospital, for at få det undersøgt. 

Louise sagde: 

“Jeg opholdt mig i mit hus. Jeg havde ikke rigtigt været nogen steder for nylig. Jeg var i Tyrkiet omtrent en måned forinden og ved campingvognen en uge før, men der var intet i dagene efter.” 

“Jeg sover med vinduerne åbne, så måske der er kommet noget ind. Da jeg vågnede og havde den her ting, var det som en bums. De (personalet på St Pauls, red.) forsøgte forgæves at trykke den ud, og gav mig antibiotika og sendte mig hjem.” 

“Den næste dag kunne jeg ikke engang se, fordi mit øje var lukket. Jeg har virkelig dårligt syn, og øjet med knoppen var mit gode øje. Jeg kunne ikke se noget, så jeg tog tilbage.” 

Hun forklarede også, at hun oplevede den værste smerte nogensinde, og at hun kunne mærke det i både tænder, hoved samt øjne. 

To sygeplejersker så hende an, og bad hende om at fortsætte med at tage antibiotika. 

“Jeg mødte min nabo i mandags, og hun spurgte mig, hvad der var sket. Da jeg forklarede det, sagde hun, at jeg skulle bruge kogende vand til at trække, hvad end det var, op, så det gjorde jeg,” sagde Louise. 

Da hun gjorde det, mærkedes det som om, at der var noget der sprang, og ud fra knoppen kom en form for parasit. 

Foto: Privat / Facebook

Foto: Privat / Facebook

“Jeg mærkede den der trykkende fornemmelse, og da jeg klemte den, begyndte tingen at komme ud. Jeg råbte til min far, at han skulle komme og se, og han sagde, at det var en slags parasit med ben,” fortalte hun. 

Louise besluttede sig for, at tage tilbage til hospitalet med parasitten, og da hun ankom, viste hun sygeplejersken den. 

“En af sygeplejerskerne grinte og sagde, at det lignede noget fra en Alien film. Jeg følte, at jeg var i en Alien film. De fortalte mig, at jeg skulle fortsætte med antibiotika og tage hjem,” sagde hun. 

Hun har nu bestilt en tid hos sin egen læge, og håber på, at lægen kan hjælpe hende med, at finde ud af mere om, hvad det var, der kom ud af hendes øjenlåg. 

Efter at have delt billeder af det på Facebook, er der en række mennesker, der har skrevet, at det kan være en bremse. 

Louise ved dog endnu ikke, hvad det var, der kravlede rundt under huden på hende. 

“Jeg tog det med til School of Tropical Medicine, men de sagde, at man skulle henvises. Jeg vil bare så gerne vide, hvad det er og advare folk,” sagde hun.