Lukas afslører: De har reddet mit liv

19/6/22 10:31

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Lukas fortæller, hvordan det har været at leve et liv i overhalingsbanen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Lukas Forchhammer, frontmand i bandet Lukas Graham, har haft en vild ungdom - blandt andet blev der røget en del hash. 

Men Forchhammer indså, at det ikke kunne blive ved sådan, og han fortæller søndag i et interview i 'Go' Morgen Danmark'-studiet, hvor bandet ligeledes spillede deres seneste udgivelse, hvad der skulle til, for at leve et sundere liv.

Forchhammer er nemlig blevet en kernesund familiefar.

I 'Go Morgen Danmark' fortæller han til vært Heidi Frederikke, at det blandt andet var fødslen af hans første barn, der medførte, at farten blev taget af.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Lukas Graham endte som bekendt med at få stor succes i det store udland, men det er ikke noget, man kommer sovende til.

Det medførte travlhed og stress, og i interviewet fortæller han, at han til tider "sad og græd over havregrynene om morgen", og det endte med at briste.

"Jeg tror faktisk, det hele nåede at knække et par gange, inden jeg fik styr på det. Vi måtte aflyse en masse ting i 2016, inden Viola blev født," fortæller han.

Han fortæller herefter, at det faktum, at hans børn kom ind i billedet, ændrede alt.

"Min kone og jeg taler nogle gang om, at mine børn på en eller anden måde har reddet mit liv," udtaler Lukas og tilføjer:

"Børn tvinger blandt andet en til at gå i seng i nogenlunde tid, for de står altså stadig op klokken seks om morgenen."

Sangeren fortæller slutteligt, at det nu kører en hel del bedre, men at han fortsat ikke kan lide at være væk fra sin kone og børn, hvilket hans arbejde af og til kræver af ham.