Håndlavet pasta og særlige saucer fra Norditalien var en del af nøglen til succes, da pastakæden Pasta la Pasta blev stiftet tilbage i 2018.
Bag kæden står Martin Bøje Ipsen, som blandt andet har en fortid på restauranten Ergo, og Morten Paaske Christensen, som har været på den danske Michelin-restaurant Formel B.
Forudsætningerne for succes burde altså være gode, men nu er det slut.
Kæden er nemlig gået konkurs, oplyser Statstidende.
Dermed lukker de tre spisesteder, som fordeler sig i København og på Frederiksberg med henholdsvis to og et sted.
Ifølge Stefan Simmelsgaard Hansen, som er kurator, så er det en privat lånegiver, som nu har sendt Pasta La Pasta i konkurs.
»Vi arbejder selvfølgelig på, at der også skal være et Pasta La Pasta i fremtiden og forsøger at redde arbejdspladser. Der er allerede god interesse, men der bliver ikke nok til at dække tabet i forbindelse med konkursen,« siger Stefan Simmelsgaard Hansen ifølge Finans.