Luksusfælden: 24-årige Anders drikker op til 6 liter cola om dagen

07/04/2020

Nanna Christina Smidt

Anders og moren er i chok over, hvad Luksusfældens eksperter kan fortælle. Foto: TV3.
I aftenens afsnit er Luksusfældens eksperter forbi i Thisted, hvor de skal hanke op i 24-årige Anders, som elsker computerspil, og alt hvad der hører til af pizza, slik og cola.

Mest læste i dag

 

Det har givet ham en meget skræntende økonomi, og ekspertnerne frygter for hans fremtid, hvis ikke han tager sig sammen.

Drikker mange liter cola om dagen

Anders er en ægte gamer, og selvom det ikke lyder så dyrt, så kan det hurtigt blive det. Han er nemlig vild med computer, cola og pizza. Og selvom Anders kun er 24 år, så har han både været gift, og er nået, at blive skilt igen.

Hvilket man måske kan forstå, når man får at vide, at han bruger 70 timer om ugen på computerspil. Hans livstil er heller ikke just sund. Han lever nemlig af pizza, slik, is, chips og cola.

”Jeg kan nemt drikke sådan en 2-3 stykker her om dagen, hvis jeg ikke er på arbejde,” fortæller Anders mens han viser en 2 liters discountcola frem.

Har været gift, men er nu blevet skilt

Anders har virkelig oplevet meget på sit ellers korte liv, og de sidste år har i særdeleshed budt på begivenhedsrige oplevelser.

Anders har nemlig formået at blive gift – og skilt igen:

”Jeg blev gift for 1,5 år siden, og så 9 måneder efter der vælger jeg, at tage til Norge og arbejde i 6 måneder. 4 måneder efter, at jeg har været deroppe, så går jeg hen og blev jeg skilt, og så kommer jeg så til Danmark 2 måneder efter, at jeg var blevet skilt,” fortæller Anders.

Kort tid efter flytter Anders i lejlighed for sig selv, og hans mor fortæller, at han startede med at bruge en masse penge, da han var sammen med sin eks, fordi de havde en masse planer. Blandt andet skulle de købe hus, og det hele kunne ikke gå hurtigt nok ifølge moren.

Anders fortæller også, at han og ekskonen har stiftet stor gæld og taget mange kviklån. Det hele er stiftet i Anders’ navn. Han betaler ikke af på gælden, så det hele står til.

Vil have kæmpe gæld som 29-årig

Eksperterne er også i oprør, og mener at Anders har levet som en forkælet teenager.

De symboliserer det hele med en softice-maskine.

”Pengene de fosser ud af systemet. Du bruger penge på slik, is, cigaretter, computerspil og alt muligt mærkeligt i stedet for at betale af på din gæld,” siger eksperten Kenneth til Anders.

Eksperterne fortæller, at hvis Anders fortsætter, så vil han have en gæld på 1,1 million som 29-årig. Noget der både chokerer Anders og moren.

Moren er ked af at han allerede står i så håbløs en gæld. Hun ved at Anders ønsker børn og hus, så det gør kun stationen mere problematisk. Hun synes det hele ser håbløst ud.

Anders fortæller, at han ønsker en familie, som han kan være lykkelig sammen med.

Om Luksusfælden får styr på Anders og får ham på rette vej, kan du se i aften på TV3 eller på ViaPlay.

 

 

 

Anbefalet til dig