Luksusfælden: Simone og Simon er på SU, men har en madpost på 10.900 kroner

Nyheder
Simon og Simone får virkeligt brugt mange penge, selvom de er på SU. Foto: TV3
I aftenens afsnit af Luksusfælden kommer eksperterne Kenneth og Carsten på besøg i Hillerød hos parret Simon og Simone.

Mest læste i dag

Parret er på SU, men det afholder dem ikke fra, at leve et liv i luksus. Så meget at Luksusfældens eksperter er i chok.

Brudekjole til 10.000

Simone og Simon er lige blevet gift ved et kæmpe bryllup. Simone havde blandt andet en brudekjole til 10.000 kr. på. Samtidig havde de limousine. Eksperterne fortæller, at de ikke har indtryk af, at der har manglet noget til det bryllup.

Men det var ikke kun på deres store dag, at Simone og Simon har haft et overforbrug. Eksperterne kan konstatere, at de spiser ude flere gange om ugen.

”Det lyder ikke, som om at de er på SU,” udtaler eksperten Carsten.

Blev nødt til at tage quicklån under programmet

Simon fortæller også, at parret følte sig nødsaget til at tage et quicklån, fordi de var i økonomiske problemer. Quicklånet var kun på 1000 kroner, og pengene skulle bruges på mad.

”Det er vigtigt for mig, at få styr på min økonomi, fordi at jeg har to børn, som der ser op til mig, og jeg vil godt være et godt forbillede for mine børn. Og så vil jeg godt have noget fred med ikke at få så mange regninger ind af døren og blive stresset over det,” fortæller Simone i programmet.

Simone vil gerne være en god rollemodel for sine børn, men lige nu har hun ikke engang overblik over, hvem hun skylder de mange penge til, så derfor har hun og kæresten Simon ringet efter Luksusfælden.

Mange togbøder og kæmpe madpost

Simon kører ofte med tog, men eksperterne har set en foruroligende post. Simon køber nemlig ikke billetter når han kører med tog.

Eksperterne kan se, at Simon ikke køber billet, og at han faktisk har fået 24 bøder. Det har resulteret i en gæld til skat på 18.000 kroner, bare for togbøderne.

Simone har været total uvidende om kærestens snyd, og har hele tiden troet, at Simon købte billetter på sin telefon.

Da de kommer til at skulle kortlægge madposten, ved både Simon og Simone at det er en slem post. Simon giver et forsigtigt gæt på 4000-5000 kroner, men det reelle tal er langt højere. 10.900 kroner skal der nemlig ligge på madposten.

Eksperterne siger, at det er blevet så høj, fordi Simone og Simon spiser ude flere gange om ugen, ikke har madpakke med på deres studier og fordi de handler ind hver dag.

Derudover ryger parret to pakker cigaretter hver dag. Så der er virkelig udfordringer for Carsten og Kenneth, hvis de skal have Simon og Simone på ret køl.

Om de klarer det, kan man se på TV3 eller ViaPlay i aften klokken 20.00.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig