Lummer kommentar stjal opmærksomheden under 'Vild med dans'

28/11/20 08:54

Nicolai Busekist

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
En kommentar med en lummer undertone løb med opmærksomheden under fredagens 'Vild med dans'.

Under fredagens 'Vild med dans' blev skuespiller Albert Harson Rosin af værtinde Sarah Grünewald spurgt ind til, hvordan han takkede sin dansepartner Jenna Bagge for, at hun tilbyder at hente og bringe ham mellem 'Vild med dans'-træning og hans skuespillerjobs. 

Hertil svarede han kækt: "Hun får morgenmad, aftensmad... og meget mere." 

Det var en kommentar, der fik meget opmærksom fra seerne, da den var med til igen at sparke liv i spekulationerne om, hvorvidt Albert og Jenna skulle være mere end bare venner. Dette har der været spekulationer om stort set siden starten af denne sæson af det populære danseprogram. 

"Sagde jeg virkelig det? Det blev meget mere lummert, end det skulle have været. Det blev for lummert," fortalte han grinende, da Ekstra Bladet interviewede ham og Jenna Bagge efter fredagens 'Vild med dans'. 

"Det var i virkeligheden ret uskyldigt. Jeg forsøgte bare at forklare, at hvis vi træner om morgenen, hvor Jenna er så sød at køre mig, så bor jeg lige over Lagkagehuset, og så køber jeg morgenmad med og giver morgenmad, fordi hun kører, eller hvis vi træner om aftenen, så giver jeg aftensmaden. Så det er ret uskyldigt. Men jeg formulerede mig nok lidt forkert," forklarede han videre over for Ekstra Bladet. 

Parret har flere gange i løbet af denne sæson af 'Vild med dans' afvist, at de er mere end bare venner. De fortæller dog, at de godt forstår, hvis fredagens program har sat yderligere gang i spekulationerne blandt seerne. 

"Vi er bare venner, men vi forstår godt, at det kan sætte noget i gang," fortalte en grinende Albert. 

Det var dog ikke blot den lumre kommentar, der antydede, at der er mere end venskab mellem dem. Under parrets vals var der nemlig heller ikke sparet på romantikken, og den blev tilmed rundet af med, at Jenna gav Albert et lidenskabeligt kys på kinden.

"Sangen og dansen lagde lidt op til, at det skulle være en lille kærlighedshistorie, og jeg må nok indrømme, at jeg også har givet nogle af mine andre dansepartnere et lille kind-møs, så jeg synes ikke, det var så grænseoverskridende," forklarede Jenna i den forbindelse over for Ekstra Bladet.